Dejligt feriehus med brændeovn, midt i Bjerregård

3.5
icon
icon
icon
icon
Dortheasvej 22, Bjerregård - Søg på husnr. B2791

Midt i det populære ferieområde i Bjerregård på Dortheasvej 22 – ikke langt fra købmanden og midt imellem hav og fjord, finder I dette hyggelige feriehus til 6 personer. Sommerhuset er renoveret i 2019 og med ny terrasse fra forår 2020, så det hele fremstår lyst og indbydende samt praktisk med både badeværelse og gæste-wc.

Kun 800 meter fra feriehuset ligger det fascinerende og brusende Vesterhav. Det indbyder altid til lange spadsereture – og dejlige oplevelser året rundt.

Lyst og dejligt opholdsrum med brændeovn

Hjertet i huset er det åbne opholdsrum med stue og køkkenafdeling. Den lyse og moderne køkkenafdeling er veludrustet og har alt, hvad der er brug for, bl.a. mirkoovn og opvaskemaskine. Sommerhuset har både et gæstetoilet og et større badeværelse, så man undgår kø til morgen-tandbørstningen, og det gør huset ideelt til den store familie.

Lyst og lækkert indrettet med retro-charme, indbyder feriehuset til hyggelige stunder med brætspil og varm kakao foran den knitrende ild i brændeovnen. De store vinduespartier byder naturen helt ind i stuen og giver et dejligt lys, som spiller flot på de fine træ-laminat- eller klinkegulve.

En energibesparende varmepumpe sørger iøvrigt for at holde energiforbruget på passende niveau.

Nyd aftenhimlen og solnedgangen fra den sydvendte terrasse

Feriehuset ligger på en stor naturgrund, midt i Bjerregård. Rundt om huset er der flere læ-kroge og mulighed for at nyde solens stråler.
Terrassen bliver renoveret 2020 og er delvist overdækket. En hyggelig grillaften her med solnedgangen over klitterne og den frisk havduft, er balsam for krop og sjæl.

Holmsland Klit med masser af oplevelser

Lige bag klitterne her, finder I gode cykelstier, som smyger sig igennem sommerhusområderne og det fredede klitlandskab

Et besøg i Hvide Sande er et ”must” – måske på cykel? Her kan man f.eks. besøge en fiskeriauktion, se på spændende butikker – og måske slutte dagen med en middag på en af byens gode restauranter.

Lige syd for Hvide Sande, i Årgab, finder I surfskolen og masser af andre vandsportsaktiviteter, hvis I har lyst til at prøve kræfter med livet på Ringkøbing Fjord

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.253
Renoveret / Byggeår:2019 / 1965

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Klinker og træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...