Hyggeligt træsommerhus med sauna, spa og god beliggenhed

3.5
2148
Julianevej 36, Bjerregård - Søg på husnr. B2654

Midt i Bjerregårds naturskønne ferieomgivelser ligger dette hyggelige træsommerhus. Den lyse og venlige indretning byder på luksuriøse overraskelser i form af en sauna og et spabad, og på den lukkede terrasse kan både børnene og hunden få lov til at lege frit. Med kun 600 meter til havet, er et strandbesøg oplagt!

Venlige omgivelser og jeres helt egen wellnessoase

Det nye feriehjem på Julianevej 36 vil helt fra start af byde jer varmt velkommen i de venlige omgivelser, der er præget af lyse vægge, lofter og gulve, og en god møblering med blandt andet et hyggeligt sofahjørne med lædersofaer.

I de 3 fine soveværelser er der god plads til de maks 6 personer, og i opholdsrummet flyder køkken, spiseafdeling og stue sammen i ét og sætter rammerne for en ferie i fællesskabets tegn med masser af samvær og sommerhushygge.

Feriehuset byder på flere gode overraskelser, og ud over de praktiske goder som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, får I jeres helt egen lille wellnessoase med sauna og spabad, så I kan nyde fridagene ekstra meget, og blive varmet ordentligt igennem efter en lang dag i den friske havluft.

Kun 600 meter til havet og lukket terrasse

Med en beliggenhed kun 600 meter fra Vesterhavet, er et strandbesøg næsten obligatorisk. Vejen til stranden fører jer gennem det smukke, vestjyske klitlandskab, og på få minutter når I den brede sandstrand, der er et paradis for alle feriegæster – og hunden.

På de varme solskinsdage kan I også nyde vejret fra husets terrasse, som er både lukket og delvist overdækket. Mens børnene og hunden leger, og der bliver gynget og gravet i sandkassen, kan I læne jer tilbage i liggestolene med en god bog og slappe af i varmen.

Når dagen går på hæld, kan I tænde op i husets grill og spise en god middag rundt om havebordet i det lune vejr. Her kan de næste par dages ferieplaner og udflugter blive snakket igennem, mens aftensolen gløder på himmelen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85
Byggeår:1977

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...