Unikt feriehus med flot udsigt og dejlig beliggenhed

4.5
4188
Bjerregårdsvej 419, Bjerregård - Søg på husnr. B2556

Det arkitekttegnede feriehus er både flot, hyggeligt og praktisk indrettet, så du bare kan slappe af og nyde ferien. Den smagfulde indretning bærer også et personligt præg, så feriehuset emmer af god feriestemning og kvalitetstid med familien.

Oplev feriehuset og den smukke udsigt

Feriehuset er bygget i forskudte plan, hvilket giver en flot effekt og en god opdeling af opholds- og soverum. Forneden har du de tre soverum, to dejlige badeværelser og indgangen, hvorfra du træder op i den åbne stue med køkken og spiseafdeling i hver sin ende.

Stuen mm. er et dejligt samlingspunkt for hele familien. Her har du de store vinduespartier, der giver en flot udsigt til området og en flot baggrund til de mange hyggestunder med fælles madlavning, sjove spil eller ganske enkelt samværet omkring måltiderne.

Nyd den dejlige strandnære beliggenhed på terrasserne

Omkring feriehuset har du nogle dejlige terrasser, der indbyder til afslapning, solbadning og grillhygge hele dagen lang. Og fra terrasserne kan du også nyde den smukke udsigt – ikke kun over naturgrunden, men også til klitterne.

Terrasserne er godt afskærmede, så der næsten altid kan findes en plads med læ. Dertil er der også en overdækket hyggekrog, som er helt ideel til en dejlig grillaften med familien.

Feriehusets beliggenhed er også et stort plus. Det ligger nemlig meget tæt på Vesterhavet og den dejlige sandstrand, der indbyder til lange gåture hele året rundt. Og om sommeren er det naturligvis ekstra skønt at slappe af og køle ned på stranden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.290
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, klinker og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...