Velindrettet feriehus for lystfiskere og naturelsker

4
icon
icon
icon
icon
Bjerregårdsvej 372, Bjerregård - Søg på husnr. B2521

Dejligt velholdt feriehus med lys og venlig indretning samt skøn beliggenhed tæt på strand og fredet hedeområde. Fantastisk dejlig, lukket og læfyldt terrasse mod syd, øst og vest. Det store anneks har eget grovkøkken og en 100 L fryser, hvilket gør huset perfekt for lystfiskere og naturelskere.

Ideel beliggenhed for naturelskere

Huset ligger kun ca. 200 m fra den gode sandstrand, hvor badning om sommeren eller en god travetur altid frister. Ligeledes er der kun ca. 100 m til store fredede hedearaler, hvor den storslåede natur med fugleliv og højt til himlen skal opleves. Huset har en stor og helt lukket terrasse, hvor småbørn eller hund kan tumle sig frit. Og derudover står både gynger og sandkasse til rådighed, hvis naturens store sandkasse ved stranden ikke slår til.

Særdeles velholdt feriehus

En smagfuld og elegant indretning med et fantastisk lysindfald gør dette feriehus rigtig indbydende. Det moderne og veludstyrede køkken er i åben forbindelse med den afslappende opholdsafdeling med brændeovn, fladskærmsTV og stereoanlæg. Et lyst og venligt badeværelse med gulvvarme, 2-personers spa og adgang til sauna, samt 3 komfortable dobbeltværelser giver mulighed for en vellykket og afslappende ferie for hele familien.

Perfekt for lystfiskere

Et stort anneks med grovkøkken og en stor fryser (100L) til opbevaring af fangsten gør dette feriehus for det helt perfekte udgangspunkt for fisketurene ved Nordsøen, Ringkøbing Fjord eller slusen i Hvide Sande, hvor der i sæsonerne er særdeles gode forhold for lystfiskere.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.508
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...