Velholdt træsommerhus ved Vesterhavet med dejlige terrasser

4
2148
Dortheasvej 43, Bjerregård - Søg på husnr. B2256

På en lyngklædt grund i Bjerregård står dette skønne feriehus og venter på jer. Det hvidmalede træhus udstråler ægte ferieidyl, og indenfor byder en venlig og indbydende indretning jer varmt velkommen i jeres nye feriehjem. De skønne, læfyldte terrasser giver jer mulighed for at nyde naturen helt tæt på, og kun 500 meter væk ligger det brusende Vesterhav.

Rummeligt og indbydende med klassisk sommerhuscharme

Det fine træhus på Dortheasvej 43 er velholdt og imødekommende fra top til tå. I vil straks blive budt velkommen af de venlige omgivelser, hvor lyse træelementer og masser af vinduer dominerer og skaber en rummelig følelse, samtidig med, at de tilfører huset den helt klassiske sommerhuscharme.

Ud over at være velplejet, er huset indrettet med kærlighed, og det ses tydeligt i de mange små, dekorative detaljer, som gør indretningen endnu mere hjemlig. Her vil I med garanti føle jer godt tilpas med op til 5 personer.

Huset har flere fine highlights både indvendigt og udvendigt. Indenfor finder I brændeovnen, som vil varme jer på de kolde dage, og i huset er der installeret en hurtig og stabil internetforbindelse, som lader hele familien være på nettet på samme tid uden problemer.

Find altid sol og læ på de skønne terrasser

Udvendigt hører to skønne terrasser med, som begge er godt afskærmede og helt lukkede. Her kan I altid finde både sol og læ, og ligegyldigt hvad vejret melder, kan I nyde den friske luft fra havemøblerne uden problemer.

Under den overdækkede del af terrassen kan der arrangeres en hyggelig grillmiddag i aftensolen, og selv når regnen melder sig, kan der tændes op i grillen – mens maden kan spises indenfor omkring spisebordet.

Den skønne beliggenhed er bestemt værd at nævne, og på Dortheasvej bor I kun 500 meter fra Vesterhavet. På få minutter når I den brede strand til fods, og året rundt byder den på nye og storslåede naturoplevelser for både store og små.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.284
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...