Moderne Feriehus med wellnessområde

5
icon
icon
icon
icon
icon

Redningsvejen 29A, Nymindegab

- Sommerhusnr.: A1959
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Dette eksklusive sommerhus til 8 personer blev opført i 2019 og befinder sig på Redningsvejen 29A i Nymindegab. Her kan I tilbringe en afslappende ferie i smukke omgivelser, om I er en storfamilie eller to familier.

Lækkert feriehus med brændeovn og wellnessområde

For både den store familie eller to familier på ferie sammen er dette hus fantastisk indrettet med 4 soveværelser og 2 badeværelser. I det åbne stue- og køkkenområde kan I alle samles om spisebordet og planlægge de kommende feriedage, eller I kan sætte jer godt til rette i sofahjørnet med brændeovnen knitrende i baggrunden. Med et moderne og veludrustet køkken er der lagt op til hygge omkring madlavningen, og opvaskemaskinen klarer let opvasken.

Ren afslapning i wellnessområdet med både sauna og whirlpool

Skal I rigtigt forkæles så sæt nogle timer af til at nyde saunaen efterfulgt af en rolig stund i whirlpoolen. Af andre bekvemmeligheder i huset finder I en energisparende varmepumpe, gulvvarme i såvel badeværelser som stue og soveværelser, samt vaskemaskine og tørretumbler.    

Roligt beliggende i naturskønne omgivelser

Omkranset af grønt og med kun 1 km. til havet kan I læne jer tilbage på den delvist overdækkede terrasse til baggrundslyden af fredeligt fuglefløjt, mens der tændes op i grillen og lægges an til aftensmaden, og ungerne og hunden boltrer sig på plænen.

Enestående natur i klitlandskabet

Enhver, der kører igennem Nymindegab, glæder sig til dét øjeblik, hvor man passerer byskiltet og bevæger sig ind i det rå og smukke klitlandskab, der breder sig så langt øjet rækker. I Nymindegab finder I en købmand, som har dagligdagens nødvendigheder, og leder I efter et større udbud, ligger Nørre Nebel kun 8 km. væk. Lokalt i området er der mulighed for diverse museumsbesøg, skinnecykling, loppefund og masser af plads og natur til leg, sport og afslapning.  Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.700
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, klinker trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...