Flot femstjernet feriehus med sauna, hund tilladt og tæt på hav

5
icon
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 254, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1290

Leder I efter et lækkert feriehus til hele familien, tæt på Vesterhavet? Så er dette flotte femstjernede feriehus på Arvidvej 254 i det sydlige Bjerregård det ideelle valg. Feriehuset er opført i 2020. Her er god plads til 8 personer, fordelt på 4 gode soverum og med hele 2 badeværelser, hvoraf det ene er med sauna. Et perfekt sommerhuset til den store familie eller for 2 familier, der gerne vil holde ferie sammen.

Lyst og smagfuldt opholdsrum med brændeovn

Samlingspunktet i dette lækre feriehus er naturligvis det store lyse opholdsrum med kombineret køkken, spiseafdeling og stue. Slap af i den bekvemme sofa imens ilden knitrer i brændeovnen, der står midt i rummet og sørger for ekstra hygge og varme.

Store vinduespartier mod syd inviterer naturen helt ind i stuen og giver et godt lysindfald i rummet. Fra spisebordet har I en helt fantastisk udsigt ud over området.

Praktisk indretning med 2 badeværelser og sauna

Her er hele 2 fine badeværelser, så I undgår ventetid, når der skal børstes tænder og ordnes hår om morgenen. Fra det ene badeværelse er der indgang til en sauna, hvor I rigtig kan blive gennemvarmede efter en lang dag i naturen.

I husets seperate og rummelige baggang er der installeret både vaskemaskine og tørretumbler, hvilket nok især småbørnsfamilier vil sætte pris på.

Skønne terrasser og plads til leg i naturen

Rundt om feriehuset finder I skønne terrasser, som giver mulighed for masser af udetid. Nyd morgenkaffen til solopgangen over Ringkøbing Fjord, som kun ligger ca. 400 meter fra ferieadressen.

Eftermiddagssolen kan nydes fra liggestolene på terrassen mod syd, mens børnene gynger og leger i sandkassen. Slut dagen af med en lækker grillmiddag – og nyd den i fred og ro – alt imens I ser himlen farves purpurrød over klitterne, hører havets brusen i baggrunden og mærker den salte havduft.

Vil I hellere nyde solnedgangen fra den brede sandstrand, så ligger Vesterhavet kun ca. 500 meter væk – en lille gåtur på mindre end 10 minutter. Hundende vil elske en aftentur ved havet og I kan tage en pause på en klittop og herfra nyde solnedgangen før turen går tilbage til sommerhuset.

Holmsland Klit – mellem hav og fjord

Området her på Holmsland Klit er kendt for cykelstierne, der løber lige bag klitterne – væk fra vejen og igennem sommerhusområderne og den uspolerede natur. I kan tage turen hele vejen fra Nymindegab i syd over Bjerregård og til Hvide Sande til Søndervig i nord.

En tur til Hvide Sande er et ”must” og kan f.eks. byde på en fisketur fra molen, besøg på Fiskeriets hus eller I kan nyde en middag på en af byens gode restauranter, der også byder på gode fiskeretter.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.206
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...