Rigtig familieferie med sauna og strand

3.5
2758
P Chr Dahls Vej 10, Bjerregård - Søg på husnr. A1015

Dette sommerhus er perfekt til en hyggelig familieferie. Her kan du nyde en ferie i skønne omgivelser, i gåafstand fra stranden og det flotte klitlandskab, og med sauna og lækker spisestue.

Lækker indretning og rig mulighed for hygge

I sommerhuset på P. Chr. Dahls Vej 10 kan du nyde en dejlig ferie med familien. Huset råder over plads til op til 6 personer, og den store, lyse spisestue med hjørnesofa og brændeovn giver rig mulighed for samvær og hygge for store og små. Med åbent ud til køkkenet kan du nyde et glas vin over madlavningen, mens børnene ser fjernsyn i stuen, og brændeovnen varmer i baggrunden.

På de varme dage kan du smide benene op i en af husets liggestole og slappe godt af, og på de lune sommeraftener indbyder den afskærmede terrasse til grillhygge med hele familien. Tilbered et lækkert måltid, mens børnene leger sig trætte i sandkassen og nyd hinandens selskab over maden, mens I har alverdens tid til at diskutere dagens mange nye indtryk.

Strandture og sauna

Huset ligger blot 525 meter væk fra havet, hvilket er helt ideelt til lange gåture med dem, du holder af. Når I har været på opdagelse i klitlandskabet og på den lange sandstrand, kan I læne jer tilbage i husets sauna og blive varmet ordentligt igennem. Få ladet batterierne op og bliv klar til en ny dag med mulighed for at skabe masser af nye ferieminder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.288
Renoveret / Byggeår:2005 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, garage.

Henter data...

Se priser
Søger...