Dejligt feriehus ved havet til 6 personer

2.5
2258
Arvidvej 272, Bjerregård - Søg på husnr. A1004

Et dejligt, veludstyret feriehus på 91 m² med sauna. God beliggenhed på 1.200 m² stor grund tæt ved havet. 2 skønne terrasser, heraf en er helt lukket. Ideelt til ferie med børn og hund. To hunde tilladt.

Tæt ved havet

Huset ligger på Arvidvej tæt ved havet og de åbne arealer på den allersydligste del af Holmsland Klit. 1.700 m til nærmeste indkøb.

God indretning

Feriehuset er lyst og venligt indrettet med 3 separate soverum med trægulv. Den store åbne stue er kombineret med køkkenet og er udstyret med komfortable møbler, brændeovn, TV, parabol og trægulv. Åbent, funktionelt køkken med opvaskemaskine, 40 l fryser og mikroovn. Stort badeværelse med gulvvarme, vaskemaskine og direkte adgang til sauna. Dejlig overdækket terrasse, hvor man kan i læ kan nyde solen; også i forårs- og efterårsmånederne.

Ideelt til familier med børn og hund(e)

Til de mindste er der masser af udenomsplads, gynge, sandkasse og en sikker, lukket terrasse. Derover er sommerhuset udstyret med grill, havemøbler, liggestole og et lille udhus.

Et populært og velindrettet feriehus tæt ved havet.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 1.200
Renoveret / Byggeår:1996 / 1983

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...