Firestjernet sommerhus med udespa og sauna i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Vesterballevej 34, Ho

- Sommerhusnr.: 61043
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Vesterballevej 34 i Blåvand står dette firestjernede sommerhus klar til jeres næste ferie. Med plads til 6 personer er det et oplagt feriehus til en familieferie eller en ferie for vennegruppen. Har i små familiehunde, kan i tage op til 2 med på jeres ferie. Sommerhuset rummer en lys og stilfuld indretning, og derudover byder feriehuset på både sauna og udespa til afslappende feriestunder.

Lys, stilfuld indretning med sauna på badeværelse

Sommerhuset på Vesterballevej 34 i Blåvand er blevet renoveret i 2020, og når I træder indenfor, vil I hurtigt opleve den lyse og stilfulde indretning, der sætter rammerne for jeres ferie.

Det store indendørs højdepunkt finder I på det ene af de 2 badeværelser i sommerhuset. Her har I nemlig adgang til en skøn sauna, hvor I kan forkæle jer selv med ekstra afslapning på ferien i saunaens dejlige varme.

Sommerhusets køkken og spisestue er samlet i alrummet. I køkkenet kan I gå sammen om at lave god mad, men I kan også nyde hinandens selskab, selvom nogle står i køkkenet, mens andre sidder omkring spisebordet. Køkkenet er desuden udstyret med opvaskemaskine, så I slipper for at tage opvasken efter madlavningen.

Desuden byder sommerhuset på en skøn stue, hvor I kan samles til hyggelige stunder i sofaen foran tv’et med en god film. Mens I ser fim, sørger brændeovnen for, at feriestemningen er helt i top med sin knitren og varme.

Skøn terrasse med udespa

På sommerhusets udeområde kan I se frem til masser af afslapning i solen og den friske luft. På terrassen står en skøn udespa klar til jer, hvor I kan nyde dejlige, afslappende stunder i det varme vand under den åbne himmel – det er altså intet mindre end fantastisk!

I har desuden havemøbler og liggestole til rådighed, så I kan sætte jer godt til rette på en plads i solens varme stråler. Når aftenen melder sin ankomst, kan I gøre klar til en lækker middag, som I kan tilberede på gasgrillen og nyde på terrassen.

Dejlige oplevelser for familien i Blåvand

På jeres ferie i Blåvand har I mange dejlige oplevelser i vente. I skal selvfølgelig en tur til det fantastiske Vesterhav, der indbyder til raske gåture og friske dukkerter. Fra feriehuset er der 3 kilometer til Vesterhavet og de smukke sandstrande.

I Blåvand har I også mulighed for at besøge det vestligste punkt i Danmark, nemlig Blåvandshuk fyr. Når I besøger fyret, kan I gå op ad fyrets 170 trappetrin, og fra toppen venter jer en skøn udsigt over havet og området.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61043

DE
D.
sagde , Deutschland

Geschmackvoll eingerichtet, gemütlich, tolle Terasse, gemütliches Wohnzimmer und toll gelegen in der Natur – Entspannung pur!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus übertraf unsere Erwartungen und bot so ziemlich alles, was man sich wünschen konnte. Perfekter Zustand, tolles Raumklima und schön geschnitten, sehr gut ausgestattet. Fernseher in nahezu allen Aufenthaltsräumen, ein Weinkühlschrank, Whirlpool auf der Terrasse, eine Sauna im Badezimmer, modernste Ausstattung, ein Trampolin vor dem Haus und ein Gasgrill waren vorhanden. Dazu wunderschön in einem kleinen Waldgebiet gelegen, perfekt zum Abschalten. Wir würden gerne wiederkommen!



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:167 / 2.180
Renoveret / Byggeår:2020 / 1777

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...