Ugeneret feriehus med udespa, aktivitetsrum og stor terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon
Toftevej 30, Ho - Søg på husnr. 61017

På en stor og ugeneret grund i Ho ligger dette skønne feriehus til 5 personer – klar til at give jer en afslappende ferie i den fredfyldte natur. Feriehuset er lyst og hyggeligt indrettet med et kombineret fitness- og aktivitetsrum, og på den store terrasse finder I et lækkert udendørs spabad. Hundene er også velkomne her!

Hyggelig, lys indretning med fitness og aktivitetsrum

Det skønne træsommerhus på Toftevej 30 udstråler ægte ferieidyl med den grønne, naturskønne baggrund og de høje træer, der indrammer grunden. Så snart I træder indenfor, vil I blive budt varmt velkommen i de lyse og hyggelige omgivelser, som skaber en afslappende ferieatmosfære i hele huset.

Køkken og stue er slået sammen til et åbent fællesrum, hvor de store vinduer inviterer solens lys indenfor og giver jer en skøn udsigt ud over den grønne natur. Brændeovnen i midten sørger for god stemning og varme i alle årets måneder.

Indretningen byder på noget for enhver smag, og for de gæster, der har brug for lidt mere action, er der lavet et kombineret fitness- og aktivitetsrum, hvor der kan spilles bordtennis, trænes på crosstrainer og andet.

Stor terrasse med udendørs spabad og smuk, ugeneret beliggenhed

Huset har en skøn beliggenhed midt i den grønne natur. Store træer omkranser den 2.400 kvadratmeter store grund og gør beliggenheden helt ugeneret, så I virkelig kan nyde feriedagene i ro og fred.

Halvvejs rundt om huset går en stor terrasse, hvor hele familien uden problemer finder en plads i solen. Der er sørget for havemøbler og liggestole, og mens I læner jer tilbage og nyder stilheden og fuglenes kvidren, kan børnene og hundene slå sig løs på den store græsplæne, der også har en lille legeplads med gynge og sandkasse.

På terrassen finder I også det lækre udendørs spabad, hvor der er mulighed for at nyde lidt ekstra wellness på ferien. Det varme boblebad er et sikkert hit for alle aldre – hele året rundt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:104 / 2.400
Renoveret / Byggeår:2016 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Udespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, barnestol, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...