Hyggeligt feriehus med brændeovn og shelter i Ho

2.5
icon
icon
icon

Toftevej 26, Ho

- Sommerhusnr.: 61004
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Toftevej 26 i Ho kan en familie eller vennegruppe samles til en skøn ferie. I sommerhuset er der plads til en ferie for op til 6 personer, der blandt andet kan se frem til et hyggeligt alrum med brændeovn. Derudover venter jer også et dejligt udeområde med terrasse, have, fodboldmål og shelter.

Hyggelig indretning – alrum med brændeovn

I sommerhuset på Toftevej 26 i Ho bliver I budt velkommen af en hyggelig indretning. Her udgør alrummet hjertet og jeres samlingspunkt, hvor I kan være sammen om at spille spil, lave mad og se film. Brændeovnen i alrummet sætter prikken over i’et med sin knitren i baggrunden og varme.

Udover brændeovnen er sommerhuset også udstyret med en varmepumpe, der på energivenlig vis sørger for, at der er et godt indeklima med behagelige temperaturer i feriehuset.

Feriehusets 65 kvadratmeter byder desuden også på 3 soveværelser, som I kan søge mod om aftenen, så I kan få samlet ny energi til næste dag. På det ene soveværelse er der 1 dobbeltseng, mens der på hvert af de 2 andre soveværelser er 1 etageseng. Derudover er der ekstra sovepladser i annekset.

Når I står op efter en god nats søvn, slipper I for at starte dagen med at fryse fødderne, for på sommerhusets badeværelse er der nemlig gulvvarme.

Stort udeområde med terrasse, have, fodboldmål og shelter

Sommerhuset er beliggende på en plænegrund, der er mere end 2.200 kvadratmeter stor, og her venter jer lidt af hvert. Her kan I blandt andet slappe af i havemøbler og liggestole på den lukkede og delvist overdækkede terrasse.

Mens der slappes af på terrassen, kan der spilles fodbold i haven, hvor der står fodboldmål klar. Derudover er der også en sandkasse og et gyngestativ, som feriens yngste gæster kan få glæde af.

Om aftenen kan I tilberede en lækker grillmiddag på sommerhusets grill og nyde et godt glas vin. Hvis I er friske, kan I overnatte i shelteren i haven efterfølgende.

Besøg Vesterhavet

I løbet af jeres ferie i sommerhuset på Toftevej 26 i Ho bør I helt sikkert tage en tur til Vesterhavet, der ligger 3 kilometer fra feriehuset. Her kan I tilbringe de solrige dage med at bygge sandslotte, bade og meget mere, og hele året rundt kan I nyde lange gåture langs de smukke sandstrande.

Jeres ferieindkøb kan I klare i enten Oksby eller Blåvand, der begge byder på supermarkeder og specialbutikker, I kan handle ind hos.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61004

DE
D.
sagde , Deutschland

Altes aber gemütliches und uriges Haus.
Die Terrasse lädt zum entspannen und gemütliche Abende ein. Die Zimmer sind schön eingerichtet, leider doch sehr kleine Betten.
Auch in kalten Tagen, kann man das Haus mit dem Kamin schön warm halten.
Die Fussbodenheizung im Badezimmer, lässt keine kalten Füße entstehen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles und gemütliches Ferienhaus mit einem riesigen Grundstück, sehr ruhig gelegen und ganz viel Platz zum Spielen. Rund ums Haus sind mehrere Terrassen, dass man sich bei Bedarf auch aus dem Weg gehen kann, wenn man Ruhe sucht.
Eine Waschmaschine und ein Trockner sind da und haben gut funktioniert. Eine Spülmaschine gab es nicht, das war aber überhaupt gar kein Problem für uns.
Matratzen und Küchenutensilien waren etwas Indie Jahre gekommen, ansonsten einfach prima!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben das erste mal mit Kind Urlaub gemacht. Dafür war das Haus perfekt. Gute Sandkiste, Spielsachen und Bücher waren im Haus vorhanden. Die Lage vom Haus ist schön ruhig gelegen und von alle Seiten uneinsichtig.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 2.214
Byggeår:1980

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...