Stort poolhus med spa og sauna – kun 300 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Horns Rev 45B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60335
10 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
ca. 20
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et sommerhus med swimmingpool, spa og sauna er, hvad I får på Horns Rev 45B i Blåvand. Det store feriehus har plads til, at op til 10 personer kan holde en ferie fyldt med sjov, hygge og afslapning. En ekstra bonus ved feriehuset er, at det ligger kun 300 meter fra Vesterhavet og stranden.

Vandleg i swimmingpool – afslapning i spa og sauna

I sommerhuset på Horns Rev 45B kommer I ikke til at mangle noget at lave, for her er mulighederne mange. Poolrummet er uden tvivl det helt store højdepunkt i feriehuset. Den 20 kvadratmeter store swimmingpool står klar til, at I kan give jer i kast med mange sjove vandlege.

Trænger I i stedet til noget afslapning, er der selvfølgelig også mulighed for det i poolrummet. Læn jer tilbage i spaen og lad de varme bobler forkæle jer med masser af afslapning. Afslut dagen i poolrummet med en tur i den varme sauna for at komme ned i gear igen.

Hyggelige feriestunder i alrummet

Alrummet er det perfekte samlingspunkt til hyggelige feriestunder for hele familien. Mens forældrene står for madlavningen i køkkenet, kan I holde øje med børnene, når de ser en film eller spiller spil i stuen. Her kan I virkelig nyde hinandens selskab. Skal der skrues ekstra op for den hyggelige feriestemning, kan I tænde op i brændeovnen.

Feriehuset er indrettet med 5 gode soveværelser, hvor I kan få jer en god nats søvn, så I har masser af energi til de kommende feriedage. Der er 2 badeværelser og 1 gæstetoilet, så I slipper for kø til toilet og bad om morgenen. På begge badeværelser og gæstetoilettet er der gulvvarme – og det er der også i stuen.

Stor naturgrund med sandkasse og gyngestativ – 300 meter til stranden

Sommerhuset ligger på en 2.500 kvadratmeter stor grund, hvor I har den vestjyske natur helt tæt på. Den store naturgrund bliver uden tvivl et stort hit hos børnene, der har masser af plads at lege på. De har også mulighed for at bygge store sandslotte i sandkassen eller gynge på gyngerne.

Til lyden af børnenes grin, latter og leg kan forældrene finde sig til rette på terrassen. På den store åbne terrasse har I både liggestole og havemøbler til rådighed, som I kan læne jer tilbage i og nyde ferien fra, mens solen bager.

Kun 300 meter fra sommerhuset ligger stranden og Vesterhavets brusende bølger. På få minutter når I hertil, hvor I kan gå lange ture langs stranden eller få jer en dukkert i de klare blå bølger. Efter en frisk tur ved Vesterhavet kan I tage hjem i saunaen for at blive varmet godt igennem igen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60335

DE
D.
sagde , Deutschland

Pool ist super und sauber. Die Ausstattung ist gut, aber der Küchebereich etwas in die Jahre gekommen. Duschen alle neuwertig und schön gefliest. Sofa super gemütlich. Viel Platz im Wohnbereich. Terrasse schön, mit Blick auf vier Grün. Für Kinder Schaukel und Sandkasten. Würde wieder dort Urlaub machen. Schade, dass man keinen Hund mitbringen darf.

DE
D.
sagde , Deutschland

Geräumiges Haus mit stilvoller Einrichtung, gut geeignet für 2 Familien, großer Innenpool

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus. Gute Lage.
Toller Pool.
Ordentliche Betten.
Genügend Geschirr vorhanden.
Es sollten die Stühle im Essbereich mal gewechselt werden.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:204 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2010 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat trægulv med gulvarme i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...