Hyggeligt sommerhus i Blåvand med bordfodbold og velholdt have

3.5
icon
icon
icon
icon
Hedetoftvej 48, Blåvand - Søg på husnr. 60229

Dette hyggelige stråtagshus i Blåvand er et godt valg til den næste familieferie ved Vesterhavet. Det velindrettede indre rummer plads til 6 personer og byder blandt andet på gode praktiske faciliteter og et lille aktivitetsrum med bordfodbold. Sommerhuset har flere fine terrasser og en velholdt have med gyngestativ og sandkasse. Hunden er også hjerteligt velkommen!

Hyggeligt sommerhus med gode praktiske faciliteter og aktivitetsrum med bordfodbold

Velkommen på Hedetoftvej 48 – et virkelig hyggeligt sommerhus i Blåvands populære ferieland. Sommerhuset har i 2019 gennemgået en renovering og er indrettet i en lys og indbydende stil med store vinduer, der inviterer solen og naturen indenfor.

Det lille aktivitetsrum med bordfodboldbord bliver et sikkert hit blandt børn og barnlige sjæle, mens sofahjørnet kommer til at falde i god jord hos dem, der elsker at slappe af og læse en god bog i fred og ro.

Sommerhuset er udstyret med gode praktiske faciliteter; et badeværelse med gulvvarme, opvaskemaskine og mikroovn i køkkenet og en vaskemaskine og tørretumbler.

Flere fine terrasser og velholdt have med gyngestativ.

Det stråtækte sommerhus passer perfekt ind i Blåvands naturskønne ferieland, og den næsten 2.500 kvadratmeter store sommerhusgrund giver de bedste forudsætninger for udendørs aktiviteter.

Der er flere fine terrasser rundt om sommerhuset, så I altid finder en plads i solen. Den velholdte have er helt perfekt til familier med børn og hund – her er masser af plads at boltre sig på samt et gyngestativ med rutsjebane til de yngste.

Alsidig ferie i populære Blåvand – by, strand, minizoo, bunkermuseum og meget mere

Blåvand er et populært ferieområde, som byder på masser af alsidighed og aktiviteter for både store og små. Blåvands centrum er fyldt med spændende forretninger og spisesteder, og Vesterhavet byder altid på fascinerende oplevelser. Børnene vil elske at komme på besøg hos de mange dyr i Blåvands Minizoo, mens bunkermuseet Tirpitz er en spændende destination for de historieinteresserede.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 2.475
Renoveret / Byggeår:2019 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Etagesenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...