Eksklusivt 5-stjernet poolhus i Blåvand kun 300 meter fra stranden

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Sønder Vasevej 2C, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60212
10 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Max 15
Swimmingpool
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus

Leder I efter et topmoderne, smagfuldt indrettet poolhus med plads til hele familien eller venneflokken? Så er dette luksuriøse sommerhus i Blåvand bestemt værd at se nærmere på. Indendørs swimmingpool, sauna og aktivitetsrum er blot nogle af de faciliteter, I får, hvis I holder ferie på Sønder-Vasevej 2C. Og med kun 300 meter til stranden og 500 meter til centrum er beliggenheden også helt i top.

Luksuriøst poolhus med aktivitetsrum, sauna og 3 badeværelser

Det eksklusive poolhus er opført i 2020 og råder over intet mindre end 250 kvadratmeter og plads til 10 feriegæster. Den stilfulde, moderne indretning sætter rammerne for en luksuriøs ferie i Blåvands flotte og alsidige ferieområde. I feriehusets stue er der installeret Aircondition, så I nemt køles ned på varme sommerdage. Feriehuset råder ligeledes over en google assistent – og er derfor også klassificerret som SmartHome.

Sommerhusets faciliteter favner alle og enhver. Køkkenet er derved udstyret med en kombiovn såvel som en almindelig ovn, så madlavningen nemt klares med manér. Med en indendørs swimmingpool er der garanti for gode badedage hele året rundt, og med egen sauna kan I hurtigt få varmen igen efter en forfriskende dukkert. De aktive i flokken vil desuden elske aktivitetsrummet, hvor de har mulighed for at udfordre hinanden til et spil bordtennis eller et spil PlayStation.

Rent praktisk rummer poolsommerhuset 3 badeværelser – det ene med direkte adgang fra et af soveværelserne – og 1 gæstetoilet i poolrummet, så I til hver en tid slipper for kø, selv om I er mange af sted. I huset finder I også diverse fitnessredskaber såsom yogamåtte, sjippetov mm., så kroppen stadig kan aktiveres.

Stor, afskærmet og delvist overdækket terrasse

Den store, afskærmede og delvist overdækkede terrasse er et sandt mekka for friluftsfolket. Her kan I rigtig nyde den friske luft og den smukke, vestjyske natur. Der er selvfølgelig sørget for godt med havemøbler, liggestole og den obligatoriske grill, så I kan runde dagen af med en lækker feriemiddag rundt om havebordet. Deslige er der her også et stort udespa, hvor I kan nyde et glas bobler under stjernehimlen.

Prikken over i’et er helt sikkert sommerhusets beliggenhed. Fra ferieadressen har I kun 500 meter til Blåvands charmerende centrum og 300 meter til det brusende Vesterhav. Her er der oplevelser og aktiviteter for både store og små, sommer såvel som vinter.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:250 / 1.738
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

5 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, Bordtennis, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...