Renoveret poolhus i Blåvand med sauna, spa og 2 hunde tilladt

4
icon
icon
icon
icon
Per Knoldsvej 44, Blåvand - Søg på husnr. 60210

Er I på jagt efter et stort sommerhus, hvor I kan bo i ro og fred – og samtidig have kort vej til både strand og by? Så er dette poolhus i Blåvand bestemt værd at se nærmere på. Her får I både swimmingpool, sauna og spabad, og med plads til 8 personer og 2 hunde kan hele familien komme med på ferie.

Klassisk sommerhusstil med swimmingpool og wellnessfaciliteter

På Per Knoldsvej 44 er rammerne sat for en klassisk sommerhusferie i skønne omgivelser – med masser af underholdning og afveksling direkte inden for feriehusets vægge. Den hyggelige indretning med afdæmpede træfarver og komfortabelt interiør skaber en afslappende og imødekommende atmosfære, selvfølgelig også hjulpet på vej af brændeovnen i stuen, der hele året rundt er en ægte stemningsspreder.

Fra stuen er der en glasvæg ind til sommerhusets absolutte highlights, nemlig poolafdelingen. Den er ikke kun indrettet med en stor indendørs swimmingpool, men har som en ekstra bonus en lille ”wellnessafdeling” med både spabad og sauna. Der er altså både noget for familiens vandhunde og de rigtige livsnydere, der elsker at forkæle sig selv på ferien.

Med 4 soveværelser, 2 med dobbeltseng og 2 med enkeltsenge, er poolhuset både ideelt til én stor familie, to familier eller en venneflok – og med 2 badeværelser (med gulvvarme) undgår I lange køer til toilettet om morgenen.

Stor, ugeneret naturgrund med gyngestativ og sandkasse

Også udvendigt viser det stråtækte sommerhus sig fra sin bedste side. En del af den store terrasse er overdækket, så I ligegyldigt vind og vejr kan nyde den friske luft. Hele naturgrunden er afskærmet af høje træer og buskads, som gør beliggenheden både læfyldt og ugeneret.
Udover terrassen får I også en lille græsplæne, især til glæde for børnene og hundene. Der er tilmed både gyngestativ og sandkasse til de mindste, så de ikke kommer til at kede sig, når der skal dases på terrassen.

Blåvands ferieby og stranden ligger kun 900 meter fra sommerhuset. Der er således hverken langt til bageren, butikkerne, spisestederne eller det brusende Vesterhav, som hele året rundt indbyder til forfriskende gåture og naturoplevelser i særklasse.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:157 / 2.925
Renoveret / Byggeår:2019 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...