Luksus stråtækt idyl med aktivitetsrum og super beliggenhed

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Svinget 29, Blåvand - Søg på husnr. 60191

Dette smukke feriehus ligger på en dejlig 3694 m2 stor naturgrund i Blåvand. Med lækre terrasser, udekøkken, udendørs spa og en gennemført og hyggelig indretning finder I her de perfekte omgivelser til en vellykket ferie ved Vesterhavet.

Stemningsfyldt hus med masser af ekstras

Feriehuset består af 2 bygninger. I hovedbygningen står et badeværelse og 3 soveværelser, det ene med dobbeltseng, de andre med 2 og 1 enkeltsenge til jeres rådighed. Hele huset er stemningsfyldt indrettet, med hyggelige siddemuligheder, 3 fjernsyn, gratis internet og alt i hårde hvidevarer. Sæt jer til rette i den store hjørnesofa og nyd feriestemningen, imens brændeovnen sørger for den rigtige stemning, den energibesparende luft-til-varme-pumpe sørger for en konstant behagelig temperatur.

Imens familiens kokke tryller en lækker middag i køkkenet med induktionskomfur, kan resten samles om spil eller planlægningen af næste feriedags oplevelser ved spisebordet.

Gæstehus med stort bad og aktivitetsrum

“Gæstehuset” er en oplevelse for sig: Ud over et stort lækkert masterbedroom, befinder sig her et lækkert nyt badeværelse og et aktivitetsrum med bordfodbold. I et ekstra rum står den for en afslappet familieferie ved stranden næsten uundværlige vaskemaskine og tørretumbler.

Fantastisk terrasse med spa og udendørs køkken

Et absolut hit på Svinget 29 er terrassen, der går rundt om huset, og har den ene hyggelige afskærmede solkrog efter den anden! Hvem vil inden døre, når der ikke blot er mulighed for at sole sig, men også for at skylle havsand og -salt af under den udendørs bruser med både varmt og koldt vand eller nyde livet i udespaen. Og imens der bliver kokkereret og grillet i udekøkkenet, kan børnene lege på gyngerne.

Smukt hedelandskab ved Danmarks vestligste punkt

Sommerhusets har en top beliggenhed i den rolige del af Blåvand ud mod hedelandskabet, hvor det dufter af lyng og lærkerne triller. Til den børnevenlige strand er det blot 1,5 km og 900 m til centrum. Badebyen med sine strande, fyrtårnet og vilde natur byder på masser af oplevelser. Blåvand Zoo er fx et hit hos de små og Tirpitz-museet et absolut ”must” hos de store. I centrum kan der shoppes og her er der desuden masser af gode spisesteder.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:117 / 3.600
Renoveret / Byggeår:2019 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (150 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 5 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat og tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...