Stort poolhus i Blåvand med rutsjebane, sauna, spabad og legeplads

4
icon
icon
icon
icon
Port Arthursvej 17, Blåvand - Søg på husnr. 60189

Ved indgangen til den skønne og populære ferieby Blåvand finder I dette store poolsommerhus med plads til 10 personer (og 2 hunde). Rammerne er sat for en storslået sommerhusferie med familien eller vennerne, og blandt sommerhusets faciliteter er både swimmingpool, sauna, spabad og et lækkert udendørsareal med afskærmet terrasse og egen legeplads med trampolin.

Badeferie året rundt med swimmingpool, rutsjebane, spabad og sauna

På Port Arthursvej 17 i Blåvand er der intet, der forhindrer jer i at holde en frisk badeferie – lige meget om I holder ferie om sommeren eller i de frostklare vintermåneder. Et af sommerhusets highlights er nemlig poolrummet, som ud over den 23 kvadratmeter store swimmingpool med tilhørende rutsjebane er indrettet med spabad og sauna!

Poolhuset har plads til helt op til 10 personer, så I kan invitere hele familien eller en god håndfuld venner med på ferien. Der er endda tilladt op til 2 hunde– så ingen familiemedlemmer behøver at blive hjemme.

Stor stue- og spiseafdeling med brændeovn

Den store stue- og spiseafdeling er centralt placeret og lægger op til masser af hyggeligt samvær på ferien. Her kan I samles om madlavningen, tage et spil kort rundt om bordet eller planlægge morgendagens udflugter, mens brændeovnens knitrende flammer spreder varme og god ferieatmosfære.

Fra stuen er der desuden frit udsyn til poolrummet, så I roligt kan lade børnene plaske rundt selv, mens I slapper af på sofaen.

Stor, delvist afskærmet terrasse og privat legeplads til de yngste

Den delvist afskærmede terrasse indbyder til ren afslapning på de varme sommerdage. Nyd solens stråler i liggestolene eller rundt om havebordet med en kold drink ved siden af. Der er plads nok til, at alle gæster kan få en plads i solen, og om aftenen kan I tilberede de lækreste måltider på grillen.

Børnene vil elske den store private legeplads med sandkasse, gyngestativ, klatretårn og rutsjebane, og på den store græsplæne har hundene god plads at tumle rundt på.

Sommerhusets beliggenhed er både rolig og central, og kun 400 meter skiller jer fra Blåvands centrum, hvor I hver morgen kan hente nybagt brød til morgenbordet.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:190 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2014 / 2005

Køkken:

Køleskab, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...