Stort wellness-sommerhus til 9 personer i hjertet af Blåvand

4
icon
icon
icon
icon
Kollemarken 48, Blåvand - Søg på husnr. 60181

Denne feriedrøm ligger kun 500 meter fra Blåvands hyggelige bymidte og byder på alt, hvad hjertet begærer. Her kan I tage hele familien og hunden med på en dejlig ferie ved Vesterhavet med underholdning for alle aldre.

Indbydende indretning med brændeovn, spa og sauna

Der er ikke noget at komme efter – i det store fællesrum, hvor stue, spiseafdeling og køkken er slået sammen, finder alle en hyggelig plads. Herfra har I et skønt udsyn til terrassen og den grønne natur gennem de store panoramavinduer. Brændeovnen er placeret centralt og sørger for varme og hyggelig stemning hele året rundt.

I køkkenet er der alt, hvad fritidskokken har brug for. Både godt med service og en opvaskemaskine, som hjælper med oprydningen. Husets 2 badeværelser er udstyret med gulvvarme, og det største badeværelse er tilmed indrettet med en lille wellness-oase med sauna og spabad.

Derudover står en vaskemaskine, en tørretumbler og en hurtig internetforbindelse til rådighed for jer på ferien. Huset har I alt 4 soveværelse med god skabsplads, og et af soveværelserne har direkte udgang til terrassen.

Stor terrasse og kort vej til Blåvands centrum

Udenfor på den store terrasse, der går hele vejen rundt om huset, finder alle mand en plads i solen. Mens børnene leger på græsplænen med hunden, gynger eller bygger sandslotte i sandkassen, kan I slappe af i havemøblerne med en god bog og lidt koldt at drikke. På de lune solskinsaftener er det oplagt at tænde op i grillen og spise en lækker middag sammen under den smukke aftenhimmel.

En kort gåtur bringer jer til Blåvands centrum, der byder på alt lige fra købmand og bagerier til bolsjekogeri, specialforretninger og iscaféer. Den smukke badestrand er et sikkert hit hos både store, små og firbenede feriegæster.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:140 / 2.001
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...