Poolhus med vildmarksbad og sauna kun 100 meter fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 69A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60134
12 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
ca. 25
Swimmingpool
5 pers.
Standvandspa
6 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I dette unikke stråtækte hus, der ligger på en skøn klitgrund med kun 100 m til Blåvands badestrand, kan I med op til 12 personer bo ganske ugeneret og i læ for vinden. Der er sørget for underholdning til hele familien med både swimmingpool, sauna, spa og vildmarksbad! Ved huset er der installeret en ladestænder til jeres el-bil.

Unikke omgivelser, swimmingpool og eget “galleri”

Moderne bekvemme møbler indbyder til at tage plads og i ro nyde det unikke feriehus. Gennem overlyset kan I holde øje med det skiftende vejr – nyd udsigten til en smuk klar stjernehimmel, hyggestemningen når regnen pisker på ruden eller den klare blå vesterhavshimmel.

Fra stuen kan I tage trappen op på ”galleriet”, hvorfra der er indgang til 4 værelser og et badeværelse. De 2 yderligere soverum – begge med dobbeltsenge – og 1 badeværelse samt gæstetoilet befinder sig i stueetagen.

Den 25 kvadratmeter store pool både svømmetræner og – til børnenes store glæde – en rutsjebane. Imens der svømmetrænes og rutsjes, kan I med op til 5 personer hygge jer og slappe af i husets standvandsspa eller læne jer tilbage i saunaen. Et yderligere plus er den lyse udestue, hvor der kan slappes af, hygges og spilles billard.

Stor terrasse med vildmarksbad og kun 100 meter til Vesterhavet

Mellem huset og udestuen har I en overdækket terrasse, så I kan sidde udenfor og nyde den friske havluft – også når det regner. Med lyden af bølgernes brusen som baggrundsmusik, er grillaftenerne en garanteret succes. Derudover finder I på den store terrasse husets vildmarksbad, der skal fyres op med brænde.

Husets fantastiske beliggenhed 100 meter fra stranden og tæt ved Blåvandshuk fyrtårn, som udgør Danmarks vestligste punkt, gør det særligt attraktivt. En tur til stranden på en lun sommeraften med udsigt til solnedgang og fyrtårnets lyskegle, der vandrer over vandet – så bliver det ikke meget mere idyllisk.

I Blåvand finder I masser af shoppingmuligheder, restauranter og cafeer for enhver smag. Naturen omkring strandbyen er simpelthen fantastisk – tag på lange ture med hunden og nyd den friske duft af lynghede, skov og hav – og vend trætte hjem til feriematriklen med sol i kinderne og lyden af havet i ørene.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60134

D.
sagde , Danmark

Super lækkert og hyggeligt sommerhus. Perfekt beliggenhed og rigtig godt indrettet. Masser af muligheder for underholdning for både børn og voksne.

D.
sagde , Danmark

God beliggenhed i forhold til strand og by. Gratis brænde er et stort plus og sikrer at der ikke bliver brugt grill kul eller lignende i vildmarksbad og ude sauna.

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus med mange faciliteter som vi alle var glade for
Dejligt at det var nemt t benytte alle husets faciliteter og samtidig føle at vi var sammen. Vi var 12 i huset men det føles pga husets indretning ikke trangtHuset ligger dejligt ugeneret i forhold til vejen.
Der er fantastisk natur både i haven og de nærmeste omgivelser

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:250 / 2.500
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, liggestole, Gasgrill, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...