Lækkert luksushus med udespa, swimmingpool og aktivitetsrum

5
icon
icon
icon
icon
icon
10388
Gl Mælkevej 3A, Blåvand - Søg på husnr. 60105

I Blåvands smukke ferieomgivelser står dette topudstyrede luksussommerhus klar og venter på jer. Med plads til 18 personer er huset perfekt til en stor familietur eller et arrangement, og med både swimmingpool, inde- og udespa, sauna og et stort aktivitetsrum er der alt, hvad feriehjertet begærer, og mere til.

Et rent ferieparadis for alle med swimmingpool, billard og meget mere

På Gl. Mælkevej 3A er der lagt op til en ægte luksusferie uden nogen mangler. Lige meget alder og interesser, er huset et rent ferieparadis, og det perfekte sted til årets familietur eller andre events.

De vandglade feriegæster er der sørget godt for, og her behøver I ikke at tage til stranden for at få en dukkert. Den indendørs badeafdeling byder på masser af lækre faciliteter med plads til både de aktive og de, der gerne bare vil slappe af. Swimmingpoolen er udstyret med både romersk trappe, vandrutsjebane, vandpolonet og modstrømsanlæg, mens der er rig mulighed for afslapning i spabadet og saunaen.

Det store aktivitetsrum bliver også et hit blandt børnene såvel som de barnlige sjæle, og med både billard, bordtennis, bordfodbold, dart og PlayStation 4 er der lagt op til mange spændende og nervepirrende turneringer og konkurrencer. Fra baren kan der serveres kølige drinks til alle spillerne og tilskuerne.

Topudstyret – indvendigt som udvendigt

Huset er topudstyret i alle aspekter, og også i køkkenet bliver madlavningen gjort så ukompliceret som muligt med både 2 opvaskemaskiner, håndvaske, komfurer og ovne. I forbindelse med køkkenet finder I også en lækker spisestue med en hyggelig sofakrog, et stort spisebord og en herlig brændeovn til de kølige feriedage.

7 soveværelser og 4 sovepladser på hemsen bliver rigeligt til at rumme de 18 personer, og med hele 3 badeværelser slipper I også for de lange toiletkøer om morgenen.

Også udenfor er der sørget for masser af underholdning for alle og enhver. Mens haven byder på både petanque, fodboldmål, trampolin og en legeplads med gyngestativ og sandkasse til de små gæster, vil det udendørs spabad stå for ren afslapning under åben himmel.

Her bliver alle feriedrømmene opfyldt i ét hus.Soverum:7
Bolig-/Grundareal:295 / 1.724
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, Udespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 10 Enkeltsenge, 4 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat og med gulvarme i stue, varmepumpe, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...