Luksuriøst feriehus med spabad til 8 personer og hund

5
icon
icon
icon
icon
icon
Bjergbovej 26B, Blåvand - Søg på husnr. 60098

Er I glade for stil og kvalitet, så er dette femstjernede feriehus det perfekte valg til jeres næste ferie. Huset, som blev opført i 2014, råder over 4 soveværelser og 2 store badeværelser, det ene med spabad. Det byder på masser af komfort, og de lyse værelser er nøje indrettet med flotte møbler. Tæt på Blåvand centrum og med plads til 8 personer (og 1 hund)

Lyst og lækkert med luksuriøs indretning

Fra entréen med garderobe kommer I direkte ind til husets hjerte. Store vinduer og lyse vægge og lofter sørger for en behagelig og indbydende atmosfære i det kombinerede spise- og stuerum. I det veludstyrede køkken kan hele familien samles om madlavningen, hvorefter I alle kan tage plads rundt om det store spisebord til et lækkert feriemåltid.

Stuen har flere kroge, hvor I kan sætte jer til rette og slappe af, og herfra har I en fantastisk udsigt til terrassen og haven. Soveværelserne er alle lyse og venligt indrettet med gulvvarme, så I ikke fryser fødderne om morgenen. Der er også en hems i huset – perfekt til børnene.

Et af husets highlights er det ene af de to lækre badeværelser, der både råder over et spabad og en dobbeltbruser. Her kan I nyde godt af lidt ekstra luksus og wellness, måske efter en gåtur i den friske havluft langs strandkanten?

Slap af og nyd havbrisen på den overdækkede terrasse

Fra stuen har I direkte udgang til den overdækkede del af terrassen. Her står havemøblerne klar, og overdækningen gør, at I selv på regnfulde dage kan nyde den friske luft og de flotte omgivelser med et tæppe og en spændende bog i hånden. På varme dage har I god plads til at grille og nyde solen.

Huset ligger ikke langt fra Blåvands sprudlende bymidte. De mange små forretninger og spisesteder er helt sikkert et besøg værd, og så kan I kigge forbi i det berømte bolsjekogeri. Knap 2000 meter skiller jer fra havet, hvor kilometerlange sandstrande og maleriske klitlandskaber venter på at blive udforsket.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:140 / 2.700
Byggeår:2014

Køkken:

Microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...