Stråtækt feriehus til 8 personer med sauna, spa og 2 hunde tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon
Hedetoftvej 122, Blåvand - Søg på husnr. 60082

På Hedetoftvej 122 i det skønne ferieområde Blåvand ligger dette stråtækte feriehus og venter på jer. Det hyggelige feriehus har et imødekommende og charmerende indre og gemmer også på ekstra luksuriøse highlights. Udenfor venter jer en skøn terrasse med masser af hyggelige kroge. Hundene er også hjerteligt velkomne her.

Hyggelig stemning, wellness og praktiske faciliteter

Det charmerende stråtagshus rummer plads til 8 personer og er et oplagt valg til den næste familieferie. Den venlige indretning med lyse træfarver, charmerende loftsbjælker og fine dekorationer sætter en hyggelig stemning fra første feriedag.

Der bliver også plads til lidt ekstra selvforkælelse på ferien. På badeværelset finder I nemlig jeres helt egen wellnessafdeling med både sauna og spabad, hvor I rigtig kan få mulighed for at glemme den stressende hverdag og lade batterierne op igen.

Feriehuset er derudover rigtig praktisk indrettet, og der er både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, så de huslige pligter kan blive klaret så hurtigt som muligt.

Skøn terrasse og underholdning for hele familien

Terrassen går næsten hele vejen rundt om huset, og der er god plads til at sole sig på de varme sommerdage. Den er også delvist afskærmet, så I kan sidde i læ selv på de blæsende dage.

På den grønne græsplæne kan børnene og hundene få fri leg, mens I soler jer, og til de mindste er der både sandkasse og gyngestativ. Hele familien kan også tage et spil fodbold på den opstillede fodboldbane.

Blåvand er et skønt ferieområde med masser af liv og god stemning. Den fantastiske sandstrand er et besøg værd hele året rundt, og den charmerende bymidte byder på shopping, lækre restauranter og hyggelige caféer.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:108 / 1.511
Renoveret / Byggeår:2010 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...