Hyggeligt velholdt Kalmarhus på skøn ugeneret grund

3
icon
icon
icon
Kollemarken 30, Blåvand - Søg på husnr. 60036

På en dejlig ugeneret grund, centralt beliggende i feriebyen Blåvand, finder Du dette dejlige feriehus med plads til 4 personer. Her er det perfekte sted til hygge og afslapning med den lille familie. Her er der god mulighed for privatliv og fred, samtidigt er der ikke langt til strand og feriebyliv.

Hyggelig indretning med ægte feriehusstemning

Huset er perfekt til den lille familie, et værelse er indrettet med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge. I hele huset er der lyst træværk, som udstråler hygge og varme uden at det bliver for mørkt. Her er et familiehus med ægte feriehus-stemning.

Det veludstyrede køkken er åbent ud til stue-alrummet med det store spisebord. Her er der god plads til lange hyggeaftener med god mad og spil. De gode stuemøbler med de bekvemme lænestole indbyder især på køligere dage til lange hyggeaftener med brændeovnsvarme og en god krimi.

Terrassetid til de voksne – legetid til børnene

Er du til terrassehygge er Kollemarken 30 det helt rigtige sted for dig. Der er direkte udgang fra stuen. På terrassen finder du både grill og solvogne, som hurtigt kommer i brug, da du altid kan finde et lækkert læhjørne – der er nemlig flere terrasser ved huset. Skulle det drypper lidt, kan man søge ind under det overdækkede område, så det er bare med at svinge benene op og nyde roen.

Også børnene vil elske at holde ferie her, de har en stor ugeneret grund med både gynge og sandkasse til at boltre sig på.

Blåvand – oplevelser for hele familien

Med et feriedomicil i Blåvand har I alt, hvad I skal bruge. Et uendeligt smukt hede- og klitlandskab og de kilometer lange hvide strande, der om sommeren indbyder til badning og på køligere dage til lange vandreture og ravjagter.

Her på Danmarks vestligste punkt venter der mange spændende oplevelser på jer, besøgt fx Tirpizmuseet, fyrtårnet eller den lille zoologiske have. Her går natur og kultur hånd i hånd. Blåvand er en livlig ferieby med mange gode spisesteder og shoppingmuligheder. Det helt perfekte sted til en perfekt ferieSoverum:2
Bolig-/Grundareal:63 / 2.500
Byggeår:1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv og tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, carport.

Henter data...

Se priser
Søger...