Velholdt hus i roligt område med sauna og spa

3
icon
icon
icon
Bjergbovej 14, Blåvand - Søg på husnr. 60028

I den nordlige, rolige del af sommerhusområdet i Blåvand ligger dette skønne sommerhus til 6 personer og venter på jer. Det røde træsommerhus er lyst og venligt indrettet, og endda med både spabad og sauna, så I kan få en rigtig afslappende ferie.

Moderne indrettet sommerhus med lækker indretning inklusiv sauna

Det røde sommerhus byder jer med det samme varmt velkommen, og så snart I træder ind ad døren, vil I mærke den hyggelige atmosfære, der fylder hele huset med den lyse og venlige indretning og de mange vinduer, der inviterer sollyset indenfor.

I det åbne spisestue- og køkkenrum har I god plads til at brede jer ud og tilbringe masser af gode feriestunder sammen rundt om spisebordet eller foran fjernsynet til en god film og brændeovnens sagte knitren i baggrunden.

Som prikken over i’et finder i både et spabad og en sauna, så I rigtig kan slappe af og værne om jer selv og hinanden – især fantastisk efter en lang gåtur langs strandkanten eller i de sene aftentimer, inden I lægger jer godt til rette i en af de gode dobbeltsenge. Med en playstation i det ene soverum bliver det aldrig kedeligt, heller ikke på regnvejsdage.

Rolig beliggenhed kun 600 meter fra købmanden

Fra den hyggelige stue har I direkte udgang til en lækker, delvist lukket terrasse, hvor I kan sidde i god læ til hver en tid under den blå himmel. For de mindste feriegæster er der både sandkasse og gyngestativ, så de aldrig kommer til at kede sig.

Med Bjergbovej 14 som ferieadresse får I ikke kun en beliggenhed, der indbyder til masser af strandbesøg ved det brusende Vesterhav, men også Blåvands livlige bymidte ligger kun en gåtur væk.

Lysstøberi, glasblæseri, pottemager, ravsliber, golf, lystfiskeri, beachvolley, ridning, bowling, mini-zoo og flere interessante muséer er blot nogle af de attraktioner, I finder i nærheden. Her er noget for alle aldre.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.700
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...