Lækkert poolhus i Blåvand kun 200 meter fra Vesterhavet

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Fyrvej 37C, Blåvand - Søg på husnr. 60020

På Fyrvej 37 C i Blåvand ligger dette lækre poolsommerhus til 12 personer. Feriehuset er det oplagte valg til en storstilet familieferie, og de 212 kvadratmeter rummer underholdning for hele familien med både spabad, sauna og swimmingpool med svømmetræner. Huset har flere fede terrasser, og der er både trampolin og legeplads til børnene.

Lækker indretning med swimmingpool, sauna og spabad

Det store, stråtækte feriehus er det perfekte valg til familieferien. Huset er både lyst og lækkert indrettet med moderne interiør og med store vinduespartier, der inviterer solen og den smukke, omkringliggende natur indenfor.

De fede faciliteter sørger for underholdning for alle aldre. Den lækre, indendørs swimmingpool giver jer mulighed for at holde badeferie året rundt, og især ungerne vil elske at plaske rundt i den store pool. Der er også mulighed for lidt wellness og afslapning i husets sauna og spabad.

Huset er praktisk indrettet, og med både opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en hurtig internetforbindelse bliver ferien så ukompliceret som muligt. Der er intet mindre end 3 badeværelser, så I undgår de lange køer til toilettet.

Lækkert udeareal og fantastisk beliggenhed tæt på by og hav

Det skønne poolhus har en fantastisk beliggenhed i det populære Blåvand. Der er flere fede terrasser rundt om huset, og det er helt sikkert, at alle feriegæster finder en plads i solen. Der er både trampolin og legeplads i haven, så børnene er godt underholdt, mens I slapper af i liggestolene.

Der er kun 200 meter til den hvide sandstrand og det brusende Vesterhav, som hele året rundt har en helt speciel charme; både i sommertiden, hvor der kan bades i de blå bølger, og på de kølige efterårs- og vinterdage, hvor vinden suser.

Blåvands ferieby ligger ligeledes kun en gåtur væk, og de mange butikker og lækre spisesteder er helt sikkert et besøg værd, ligegyldigt hvilken årstid I holder ferie på.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:212 / 1.828
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...