Sommerhus med brændeovn og rolig, naturskøn beliggenhed

2.5
icon
icon
icon
Bjørnedalen 19, Grærup Strand - Søg på husnr. 52060

Trænger I til et pusterum fra hverdagen og elsker I den vestjyske natur? Dette sommerhus i Grærup Strand rummer plads til 4 personer, er indrettet med brændeovn og har en rolig beliggenhed kun 600 meter fra Vesterhavet – og fra den store terrasse kan I nyde udsigten til det lyngklædte klitlandskab dagen lang.

Klassisk sommerhus til 4 personer med brændeovn

Feriehuset på Bjørnedalen 19 byder på 110 kvadratmeter og plads til op til 4 personer. Både indretningen og beliggenheden oser af klassisk sommerhusstil. Her kommer samvær og afslapning i centrum; en helt enkel sommerhusferie, midt i naturen og langt væk fra den travle hverdag.

Gennem de store vinduespartier i opholdsrummet har I udsigt til det smukke klitlandskab, der omgiver sommerhuset. Og mens I kobler af på sofaen med en spændende bog eller en friskbrygget kop kaffe, sørger den knitrende brændeovn for god varme og ikke mindst den helt perfekte ferieatmosfære.

Stor terrasse, rolig og naturskøn beliggenhed og kun 600 meter til vandet

Grærup Strand er generelt et roligt ferieområde med fantastisk natur så langt øjet rækker, og beliggenheden på Bjørnedalen er ingen undtagelse. Feriehuset ligger midt i det lyngklædte klitlandskab, godt afskærmet af høje klitbanker på alle sider af huset.

En stor terrasse med en både afskærmet, overdækket og åben del giver jer de bedste forudsætninger for at nyde den friske luft og naturen helt tæt på og på de solrige dage kan I slænge jer i både havemøbler og liggestole. En grillmiddag i den lune aftensol er den perfekte afslutning på en dejlig dag i det fri.

Det brusende Vesterhav ligger kun 600 meter fra sommerhuset, og der findes intet mere afstressende end en lang spadseretur langs vandet i den salte havluft – eller måske endda en forfriskende dukkert i bølgerne?Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.850
Renoveret / Byggeår:1987 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L).

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Søger...