Smagfuldt sommerhus med spabad på indhegnet, ugeneret grund

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Dalen 16, Mosevrå

- Sommerhusnr.: 51066
6 pers.
Antal personer
8000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Godt skjult af skovens høje træer ligger denne perle af et sommerhus til 6 personer. Bo naturskønt og ugeneret i dette smagfulde feriehus, der blandt andet er indrettet med badeværelse med spabad. Terrassen er delvist overdækket, og hele den velholdte grund er indhegnet – helt ideelt til hundeejerne!

Smagfuld indretning med sans for detaljen, badeværelse med spabad

Trænger I til et pusterum fra hverdagen, så er Dalen 16 et godt bud på jeres feriedestination. Det flotte træhus er opført i 2017, og der er i den grad kælet for detaljen i den smagfulde indretning. De velafstemte farver og små pyntedetaljer skaber en personlig og afslappende atmosfære, så I straks vil falde til i jeres nye hjem for ferien.

Sommerhuset er indrettet med 3 gode soveværelser og rigelig skabsplads til alle jeres ferieklæder. Det ene soveværelse har endda egen indgang til et af husets 2 badeværelser – og herinde står også det lækre spabad klar til at give jer skønne wellnessoplevelser.

Køkkenalrum og stue ligger i åben forbindelse med hinanden, og midt i det hele står brændeovnen, som året rundt sørger for god varme og hyggelig feriestemning med sine knitrende flammer.

Fantastisk, ugeneret beliggenhed midt i naturen på indhegnet grund

Sommerhuset har en helt fantastisk beliggenhed i Mosevrå – helt ugeneret og omgivet af grøn natur og høje grantræer. Her er der altid fred og ro, og I bliver højst generet af lidt fuglesang fra trætoppene, mens I slapper af i solen.

Terrassen er delvist overdækket, så I kan nyde udsigten og den friske luft i al slags vejr, og måske er I heldige at spotte et rådyr eller to i løbet af ferien på den mere end 2.500 kvadratmeter store naturgrund. Den velholdte grund er indhegnet, så I uden problemer kan lade hunden udforske området.

Med gasgrillen kan I nemt og hurtigt tilberede en lækker feriemiddag i det fri, og måske skal der ristes skumfiduser til dessert?

Én ting er helt sikker: På Dalen 16 får I en velfortjent pause fra hverdagens strabadser sammen med dem, I holder af.

Det siger vores gæster om sommerhuset 51066

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses schöne Haus liegt mitten in einem ruhigen Gebiet. Das Haus verfügt über einen tollen großen Garten, in dem man schöne Stunden mit der Familie verbringen kann. Auf der Terrasse stehen sowohl ein Esstisch als auch Loungemöbel zur Verfügung.
Am Eingang des Hauses befindet sich eine Ladestation für E-Autos.
Das Haus ist gut ausgestattet. Alles ist in einem sehr guten Zustand und sehr sauber.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus Dalfried in Mosevra hat unsere Erwartungen übertroffen: sehr ruhig gelegen, abseits von allem Trubel. großes schönes Grundstück mit Einzäunung. Das Haus selber modern und sehr geschmackvoll eingerichtet. Tolle Küchenausstattung. Es fehlte uns an nichts und wir werden sicherlich wieder kommen.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 2.545
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...