Charmerende sommerhus i naturskønne og uforstyrrede omgivelser

3
1638
Sikavej 12, Vejers Strand - Søg på husnr. 51016

Har I brug for en pause fra den travle hverdag? Så er dette charmerende sommerhus til 4 personer et godt valg! Huset er i den grad indrettet med kærlighed, og I får en helt fantastisk og uforstyrret beliggenhed midt i den grønne skov. Derudover er der både brændeovn, udendørs bruser og hund tilladt.

Enkel sommerhusferie i charmerende omgivelser

Det lille træhus på Sikavej 12 sætter rammerne for en enkel og klassisk sommerhusferie i den smukke natur. Huset er virkelig indrettet med kærlighed og sans for detaljen, og der er gjort meget ud af, at I skal føle jer hjemme.

Der er altså skruet op for charmen, især i det sammenslåede køkken- og stuerum, som fungerer som husets hjerte. Her spreder den knitrende brændeovn god stemning og masser af varme, når I kommer hjem fra en lang gåtur eller får en kop kaffe ved spisebordet på en regnfuld efterårsdag.

Badeværelset er udstyret med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne om morgenen, og har I lyst til at surfe på nettet på jeres medbragte elektronik, er der sørget for en hurtig og stabil internetforbindelse til jer.

Naturskøn og uforstyrret beliggenhed i skoven

De grønne omgivelser er indbegrebet af sommerhusidyl, og I får en helt unik beliggenhed på en naturskøn og ganske uforstyrret plet i Vejers. Der er både en overdækket terrasse og masser af hyggelige kroge (samt en udendørs bruser), hvor I kan nyde den friske luft og en god kop kaffe, mens fuglene kvidrer i trætoppene. Måske er I også heldige at få besøg af skovens beboere, som rådyr og egern?

Vesterhavet og Vejers Strands centrum ligger få minutters kørsel væk, og her venter der masser af oplevelser for både store og små. I kan for eksempel gå på shopping, tage en spadseretur langs strandkanten eller spise en softice i det gode vejr.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 2.935
Renoveret / Byggeår:2015 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, tæppe i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...