Charmerende sommerhus i naturskønne og uforstyrrede omgivelser

3
icon
icon
icon

Sikavej 12, Mosevrå

- Sommerhusnr.: 51016
4 pers.
Antal personer
8000 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Har I brug for en pause fra den travle hverdag? Så er dette charmerende sommerhus til 4 personer et godt valg! Huset er i den grad indrettet med kærlighed, og I får en helt fantastisk og uforstyrret beliggenhed midt i den grønne skov. Derudover er der både brændeovn, udendørs bruser og hund tilladt.

Enkel sommerhusferie i charmerende omgivelser

Det lille træhus på Sikavej 12 sætter rammerne for en enkel og klassisk sommerhusferie i den smukke natur. Huset er virkelig indrettet med kærlighed og sans for detaljen, og der er gjort meget ud af, at I skal føle jer hjemme.

Der er altså skruet op for charmen, især i det sammenslåede køkken- og stuerum, som fungerer som husets hjerte. Her spreder den knitrende brændeovn god stemning og masser af varme, når I kommer hjem fra en lang gåtur eller får en kop kaffe ved spisebordet på en regnfuld efterårsdag.

Badeværelset er udstyret med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne om morgenen, og har I lyst til at surfe på nettet på jeres medbragte elektronik, er der sørget for en hurtig og stabil internetforbindelse til jer.

Naturskøn og uforstyrret beliggenhed i skoven

De grønne omgivelser er indbegrebet af sommerhusidyl, og I får en helt unik beliggenhed på en naturskøn og ganske uforstyrret plet i Vejers. Der er både en overdækket terrasse og masser af hyggelige kroge (samt en udendørs bruser), hvor I kan nyde den friske luft og en god kop kaffe, mens fuglene kvidrer i trætoppene. Måske er I også heldige at få besøg af skovens beboere, som rådyr og egern?

Vesterhavet og Vejers Strands centrum ligger få minutters kørsel væk, og her venter der masser af oplevelser for både store og små. I kan for eksempel gå på shopping, tage en spadseretur langs strandkanten eller spise en softice i det gode vejr.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset 51016

DE
D.
sagde , Olching

Das Haus liegt mitten im Wald auf einer Lichtung, der Zugang erfolgt über die Terrasse. Man kommt direkt ins Wohnzimmer mit Kamin und einer bestens ausgestatteten Küchenzeile. Eine ganze Seite ist Fensterfront, durch die man ins Grüne schaut. Die beiden Schlafzimmer mit guten Betten liegen auf der Rückseite des Hauses. Das Bad mit Dusche ist etwas klein, aber sauber.
Insgesamt ein sehr gemütliches und zauberhaft eingerichtetes Haus. Im Garten gibt es einen Grill und verschiedene Gartenmöbel, so dass man je nach Wetterlage und Laune seinen Lieblingsplatz finden kann.

DE
D.
sagde , Hamburg

Sehr sauber und gemütlich. Mit allem was benötigt wird ausgestattet. Sehr freundlicher persönlicher Empfang durch Gastgeber



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:78 / 2.935
Renoveret / Byggeår:2015 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...