Hyggelig og strandnær ferielejlighed med fri entré til swimmingpool

3
icon
icon
icon
Nordvej 11- 18, Vejers Strand - Søg på husnr. 50818

Update: grundet COVID19 holdes fælles sauna lukket frem til 31. juli 2020.

På Nordvej ligger Vejers Feriecenter – kun et stenkast fra Vesterhavet og med i alt 22 fine ferielejligheder. Denne hyggelige lejlighed har plads til 4 personer og er både lyst og venligt indrettet. Sammen med de andre ferielejligheder får I også gratis adgang til feriecentrets indendørs swimmingpool.

I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr.

Lyst og venligt med adgang til fælles swimmingpool

Ikke-ryger boligen er et super valg til den lille familie eller kæresteparret, der gerne vil holde ferie tæt på vandet. Her får I to etagers lyse og venlige omgivelser med et kombineret opholdsstue- og køkkenområde, to fine soveværelser og et toilet.

Her er badeferien garanteret – hele året rundt. Som en del af Vejers Feriecenter har I nemlig helt gratis adgang til en indendørs swimmingpool. Så husk at pakke badetøjet, også selv om det er vinter og frostgrader!

Fra stuen når I den afskærmede terrasse, hvor I kan nyde det gode vejr sammen med en kold drink rundt om havebordet. Til de lune aftener står grillen klar, så I kan tilberede et lækkert feriemåltid under åben himmel.

Fantastisk beliggenhed i gåafstand til strand og by

Her får I ikke kun et hyggeligt feriehjem, men også en helt fantastisk beliggenhed 100 meter fra det brusende Vesterhav. Kun få minutters gang, så er I på den brede sandstrand, som byder på unikke naturoplevelser hele året rundt. Gå en tur langs vandkanten, tag en frisk dukkert i det varme sommervejr eller se bølgerne, der boltrer sig i blæsten på en stormfuld efterårsdag.

Vejers Strands bykerne er et charmerende lille sted, hvor I både finder indkøbsmuligheder, forretninger i mange afskygninger og små, hyggelige restauranter og caféer. Her kan der shoppes, spises god mad og købes lækre softice.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:62 / 100
Renoveret / Byggeår:2009 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...