Ferielejlighed med adgang til pool tæt på strand og centrum

3
icon
icon
icon

Nordvej 11- 3, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50803

Update: grundet COVID19 holdes fælles sauna lukket frem til 31. juli 2020.

Kun et stenkast fra både hav og centrum finder I denne hyggelige ferielejlighed i Vejers Strand. Lejligheden er lyst og venligt indrettet, har plads til 6 personer og har som en del af Vejers Feriecenter fri entré til en fælles indendørs swimmingpool.

Lyst og venligt med fri entré til swimmingpool

Træd indenfor og bliv straks mødt af de lyse og venlige omgivelser, som gør sig gældende i hele lejligheden fra top til tå. De afdæmpede farver lægger en behagelig atmosfære, og her vil I falde godt til fra første feriedag.

Er I også glade for at bade? Med til lejligheden følger fri entré til en fælles indendørs pool, som står til rådighed året rundt. Der er altså ingen grund til at lade badetøjet blive hjemme i skuffen, bare fordi det er koldt udenfor.

I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr.

Huset rummer plads til 6 personer med sovepladser fordelt på tre fine soveværelser. Det ene af de to værelser på første sal er udstyret med køjesenge – helt ideelt til børnene!

Bo 100 meter fra havet og 200 meter fra centrum

Trænger I til et afbræk fra hverdagen, og elsker I også den jyske vestkyst? På Nordvej 11-3 bor I kun 100 meter fra det brusende Vesterhav, og beliggenheden er helt fantastisk til en strandferie.

Også byen kalder på jer – kun 200 meter væk finder I Vejers Strands hyggelige bymidte, der især i sommertiden summer af liv og feriestemning. De små forretninger og caféer er helt sikkert et besøg værd. Og på en varm sommerdag var det måske noget med en lækker softice?

Slut dagen af på den afskærmede terrasse, hvor I kan tænde op i grillen og drikke et glas rødvin, mens den røde aftensol langsomt forsvinder ned i horisonten.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 100
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...