Autentisk sommerhusstemning i et hyggeligt feriehus i Vejers

3
icon
icon
icon
Gøgevej 2, Vejers Strand - Søg på husnr. 50735

På Gøgevej 2, bare 800 meter fra Vejers by, finder I dette charmerende sommerhus. Sommerhuset ligger på en skøn og ugeneret naturgrund i det populære feriehusområde i Vejers. Huset gennemgik renovering i 2013 og emmer af autentisk sommerhusstemning overalt.

Indretning med fokus på hygge

Huset er lyst og venligt indrettet. Kombinationen af dekorative detaljer og personlige elementer skaber en hyggelig atmosfære, hvor I med det samme kan føle jer godt tilpas og hjemme.

I sommerhuset finder I tre gode soverum, hvoraf de to af rummene er indrettet med dobbeltseng. Det sidste værelse har to enkeltsenge. I stuen er der en dejlig brændeovn, som er helt perfekt på kolde efterårsdage, hvor du gerne vil have lidt ekstra varme og hygge indenfor.

Udendørs omgivelser med plads til afslapning

Den dejlige terrasse, som ligger foran huset er delvist lukket. Her har I stort set altid mulighed for at finde en krog med læ. Terrassen har en god, rummelig størrelse, og på varme sommerdage er det helt oplagt at sidde her og grille, mens børnene leger i haven.

Oplev naturen

Med sommerhuset på Gøgevej 2 får I et rigtigt hyggeligt familiehus, som emmer af sommerhusstemning. Samtidig er der rig mulighed for at gå ture i den omkringliggende natur.

I kan også tage bilen og køre en tur ned til stranden. En del af Sydstranden ved Vejers er nemlig åben for biler. Det betyder, at I kan komme helt ned til strandkanten. Der er også masser af muligheder for at udforske den smukke natur og dyrelivet på cykel. 

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2013 / 1972

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (20 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...