Hyggeligt træsommerhus med brændeovn på skøn lukket grund

3
icon
icon
icon
Torskevej 7, Vejers Strand - Søg på husnr. 50709

En varmende brændeovn, flere terrasser og en hyggelig opholdsstue gør samværet let i dette skønne træhus. Huset ligger godt afskærmet, omgivet af tætte træer og buske, og her får I masser af ro og privatliv.

Dejligt feriehus til den lille familie

De i alt 57 m² rummer plads til 4 personer. De to soveværelser (et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge) gør feriehjemmet perfekt til den lille familie.

Forestil jer bare, hvor hyggeligt det ville være at gå en tur langs stranden og bagefter varme fødderne foran den knitrende brændeovn. Eller var det noget med en familieaften rundt om spisebordet med kortspil og varm kakao? Der er så mange muligheder.

I det veludstyrede køkken kan I samles om at tilberede aftensmaden, og efter maden klarer opvaskemaskinen dagens oprydning for jer, så I kan smide jer på sofaen med det samme.

God læ på den afskærmede grund og flere skønne terrasser

Den skønne have byder på masser af grønt og god ro og fred. Her kan I nyde naturen, solen og freden. En af terrasserne er overdækket og fungerer næsten som en lille udestue – det perfekte sted til at nyde det friskbagte morgenbrød på en varm dag. Børnene har god plads til leg på den store græsplæne, og her kommer ingen til at kede sig.

Torskevej 7 har en central beliggenhed i Vejers Strand, og kun 10 minutters gang skiller jer fra den hyggelige bymidte med indkøbsmuligheder, fine forretninger, caféer og det populære bolsjekogeri. Og det bedste har vi gemt til sidst: Også den skønne, kilometerlange sandstrand ligger kun 1 km fra huset – et kvarters gang, så er I der.

Udlejes ikke ud til ungdomsgrupper.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:57 / 1.700
Renoveret / Byggeår:2009 / 1973

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, træ laminat i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...