Lyst og hyggeligt sommerhus til 7 personer i Vejers

4
icon
icon
icon
icon

Peders Vej 16, Vejers

- Sommerhusnr.: 50119
7 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et hyggeligt sommerhus til jeres næste ferie ved Vesterhavet? Så tag et kig på dette sommerhus på Peders Vej 16 i Vejers! Dette lyse og hyggelige sommerhus byder op til 7 personer inden for til en skøn ferie i Vejers. Her bor I kun 700 meter fra Vesterhavet og de smukke, brede sandstrande. Er I kørende i el-bil, kan den lades op ved sommerhusets ladestik til el-biler (CE-stik).

Lys og moderne indretning med brændeovn

Når I træder ind i sommerhuset på Peders Vej 16 i Vejers, vil I straks blive mødt af den lyse og moderne indretning. Sommerhuset er renoveret i 2022, og her er der altså styr på alle detaljerne.

Det store samlingspunkt i sommerhuset er alrummet, der forener køkken, stue og spiseplads. Her kan I nyde hinandens selskab, selv når nogle står for madlavningen i køkkenet, og andre ser film i stuen – alt imens sørger brændeovnen for at sprede varme og hygge. Den lyse indretning i rummet bliver på bedste vis komplementeret af det skønne lysindfald, der tilsammen skaber en fantastisk ferieatmosfære.

På sommerhusets 132 kvadratmeter finder I desuden 4 gode soveværelser, hvoraf 2 af værelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, 1 soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge, og det fjerde soveværelse er indrettet med 1 enkeltseng. Derudover er der 2 badeværelser i sommerhuset, der begge er udstyret med gulvvarme.

I feriehuset har I både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper jer med det praktiske husarbejde, så I har mere tid til hyggelige feriestunder. Desuden har sommerhuset en energivenlig varmepumpe, der sørger for et godt indeklima på jeres ferie.

Skøn terrasse og have

Sommerhuset er beliggende på en grund, der er 1.600 kvadratmeter stor, og her venter jer et skønt udeområde, hvor der er noget for både store og små.

På terrassen er der rig mulighed for, at I kan slappe af i havemøbler og liggestole på et godt spot i solen. Mens I slapper af og nyder ferien på terrassen, kan I holde øje med børnene, der leger i haven, hvor der både er en sandkasse og et gyngestativ til dem.

Når aftenen begynder at nærme sig, kan I tænde op i sommerhusets grill. Steg nogle lækre bøffer og nyd en hyggelig aften på terrassen som en god afslutning på en skøn feriedag.

700 meter til stranden og Vesterhavet

Fra sommerhuset på Peders Vej 16 i Vejers har I blot 700 meter til stranden og det fantastiske Vesterhav. På kort tid kan I nå til stranden, hvor I kan snuppe jer en frisk dukkert i havet, gå ture langs stranden, bygge sandslotte og meget mere.

I har heller ikke langt til indkøb, når I holder ferie i sommerhuset på Peders Vej 16. Der er blot 600 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed, så hvis I skulle mangle noget til morgenbordet eller aftenens grillmiddag, vil I hurtigt kunne få fat på det. I Vejers kan I købe ind hos byens 2 købmandsbutikker.

Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel (6-8m).

Det siger vores gæster om sommerhuset 50119

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes Ferienhaus. Super für 2 Familien, die zusammen, aber doch getrennt sein wollen. Alles da was man braucht. Wunderschöne Außenanlagen mit einem überdachten Teil. Perfekt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super geeignet für zwei Familien. Jeder hat seinen Wohnbereich, der ausreichend Platz bietet. Die Schlafzimmer sind sehr groß und geräumig. Viel Platz gab es zum Verstauen der Kleidung. Auch das Wohnzimmer und die Küche bieten ausreichend Platz.
Sehr schön ist auch der Außenbereich mit einer überdachten Terrasse, wo man geschützt auch bei schlechtem Wetter verweilen kann. Das Grundstück ist groß und bietet Familien mit Kindern eine super Möglichkeit zum Spielen.
Wir würden das Haus wieder buchen.

DE
D.
sagde , Duisburg

Ein tolles Haus waren im Oktober 2022und nun im Januar, Februar 2023 wider da.Kommen im Frühjahr und Herbst wieder.Es ist wie nach Hause kommen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:132 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2022 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (180 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...