Skønt feriehus med sauna og spa i naturskønne omgivelser i Vejers

3.5
icon
icon
icon
icon

Engesøvej 5, Vejers

- Sommerhusnr.: 50090
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På denne store naturgrund venter jer her på Engesøvej 5 et nydeligt feriehus med plads til 8 personer. Feriehuset er indbydende indrettet med gode møbler, brændeovn, spa og sauna. Udenfor er der en rummelig afskærmet terrasse, og i haven venter et gyngestativ på familiens mindste.

Varmepumpe og brændeovn skaber hygge – spa og sauna skaber velvære

Sommerhuset er lyst og åbent med stue og køkken i ét. Her er der god plads til hele familien, og husets kok er stadig med, hvor det hele sker. Feriehuset er også udstyret med såvel opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der især er praktisk for småbørnsfamilier.

Nyd en aften i sofaen med et brætspil og den knitrende brændeovn i baggrunden – her har I opskriften på ren hygge. Deslige er feriehuset udstyret med en energibesparende varmepumpe, der sørger for hurtig opvarmning på kølige dage.

Feriehuset har med sine 4 soverum med dobbeltsenge god plads til familien eller flere vennepar og råder både over et gæste-wc og et stort badeværelse med både sauna og spabad. Her er der velvære for krop og sjæl.

Høje klitter og bred sandstrand – terrassehygge for hele familien

Længes du efter fred og ro og en enestående natur, er Vejers stedet for dig. Hen over de høje brede klitter venter Vesterhavets brusen på dig. Den brede fine sandstrand danner perfekte rammer om en hyggelig dag ved vandet for hele familien, og stranden er endda tilgængelig i bil.

Et stenkast fra sommerhuset danner den nærliggende sø fantastiske rammer om en hyggelig gåtur i naturen. De mange vandre- og cykelstier gennem plantager og store hedeområder indbyder til mange timers hygge i den friske luft.

Efter de mange timers hygge ude i naturen, kan aftensolens sidste stråler nydes fra feriehusets åbne og afskærmede sydvendte terrasse. Her finder I både liggestole og komfortable havemøbler, og lækker mad kan nydes fra feriehusets grill. På solrige dage skaber en parasol skygge på terrassen, mens familiens mindste leger på gyngestativet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50090

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Küche ist sehr gut ausgestattet, der Kaminofen heizt super.
Freundlich eingerichtet man fühlt sich direkt willkommen. Alles bestens
Rehe im Garten 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

An dem Ferienhaus fehlte es an nichts. Alles vorhanden um den Urlaub so zu genießen, wie man ihn sich vorstellt.

DK
D.
sagde , Danmark

Fint hus med det vi havde brug for.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:96 / 2.032
Byggeår:1990

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

8 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...