Strandnært poolsommerhus i Vejers Strand med sauna og spabad

3.5
icon
icon
icon
icon
Jafdalvej 37, Vejers Strand - Søg på husnr. 50084

På en stor plænegrund i Vejers Strand ligger dette skønne, stråtækte poolsommerhus med plads til 9 personer. Sommerhuset er lyst og venligt indrettet og byder på noget for alle med både swimmingpool, spabad og sauna. Kun 500 meter skiller jer fra det brusende Vesterhav, og Vejers’ hyggelige centrum ligger 10 minutters gang fra ferieadressen. Op til 2 hunde tilladt!

Stort, renoveret sommerhus med swimmingpool, sauna og spabad

Det 166 kvadratmeter store poolhus til 9 personer er velegnet til en aktiv familieferie tæt ved Vesterhavet. Sommerhuset har i 2020 gennemgået en renovering og fremstår lyst og venligt med moderne møblement – og den klassiske brændeovn, som altid sørger for at sende feriestemningen helt i top.

Indretningen omfatter desuden alle praktiske nødvendigheder i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, og med en hurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse kan alle mand streame film og serier på de medbragte iPad’s og computere.

Feriehusets highlight er uden tvivl poolafdelingen, som ud over en indendørs swimmingpool er udstyret med spabad og sauna. Der er altså sørget for lidt til enhver smag, og mens vandhundene plasker rundt i poolen, kan andre læne sig tilbage i varmen i saunaen eller det boblende spabad.

Afskærmet terrasse, stor græsplæne og fem minutters gang til stranden

Poolsommerhuset er beliggende på en mere end 2.000 kvadratmeter stor, velholdt plænegrund. På den afskærmede terrasse kan I sætte jer godt til rette i havemøblerne eller liggestolene og suge den friske havluft til jer. Børnene og hundene vil elske at tumle rundt på den store græsplæne, der desuden har både gyngestativ og sandkasse.

Skal der planlægges en udflugt, er stranden et klart ”must”. Kun 500 meter skiller jer fra vandkanten, og Vesterhavet er hele året rundt en fantastisk oplevelse, der blæser selv de mest rutinerede naturelskere bagover.

Cirka 10 minutters gang fra ferieadressen ligger Vejers Strands hyggelige centrum, hvor I finder købmand, spisesteder og små, finurlige forretninger af forskellig art.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:166 / 2.045
Renoveret / Byggeår:2020 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 3 Etagesenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, varmepumpe, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...