Stort feriehus med spabad, sauna og fantastisk udeareal

5
icon
icon
icon
icon
icon
Hennebysvej 42E, Henneby - Søg på husnr. 41922

Leder I efter et sommerhus i Henne til den næste store familieferie? Dette hyggelige feriehus i Henne Strand har plads til 8 personer og byder på skønne omgivelser til en ferie med både store og små. Blandt husets faciliteter finder I både en sauna og et spabad, og den store grund har flere gode terrasser og masser af plads til leg.

Femstjernet feriehus med sauna, spa og gode praktiske faciliteter

Det femstjernede feriehus på Hennebysvej 42E har alt, hvad feriehjerterne begærer – store som små. Den hyggelige og hjemlige indretning sætter rammerne for ferien, og med lyse farver på vægge og højt til loftet føles huset ekstra rummeligt.

Der er 2 gode badeværelser, begge med gulvvarme, og det største med en skøn wellnessafdeling; her står spabad og sauna klar til at forkæle jer på ferien. Der er også brændeovn i stuen, som til hver en tid kan sprede god varme og den helt perfekte feriestemning.

De fire soveværelser har god opbevaringsplads, og der er fine praktiske faciliteter i huset, heriblandt opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. De daglige pligter er altså overstået på ingen tid!

Flere skønne terrasser og fantastisk grund med have

Feriehuset i Henne Strand ligger på en storartet og virkelig velholdt grund med en skøn have, hvor børnene kan tumle rundt. Der går terrasser stort set hele vejen rundt om huset, og det bliver langt fra vanskeligt at finde en plads i solen (eller skyggen, hvis I hellere vil det). De mange træer og buske, der indrammer grunden, sørger for, at I kan nyde dagene og det gode vejr i ro og fred. 

Den skønne badestrand og Henne Strands centrum med gode butikker, spisesteder, iscaféer og diverse aktiviteter ligger kun få minutters kørsel fra feriehjemmet, og her er der helt sikkert underholdning at finde for alle aldre.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:113 / 1.511
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...