Hyggeligt feriehus i Henneby med sauna og aflukket terrasse

3
icon
icon
icon
Stendyssevej 24, Henneby - Søg på husnr. 41724

I Hennebys grønne og idylliske omgivelser, blandt høje træer og tætte buske, gemmer dette hyggelige sommerhus sig. Her vil I straks blive budt velkommen af den lyse og venlige indretning, og med egen sauna er I garanteret en ekstra afslappende ferie.

Ægte feriehygge med brændeovn og sauna

De hvidmalede trævægge, og brede loftbjælker gør indretningen ekstra venlig og charmerende, og træhuset emmer af ægte sommerhusferie med sin enkle og hyggelige indretning.

I det store opholdsrum, som både har køkken, spiseafdeling og stue kombineret i ét, finder I en stor hjørnesofa med god plads til hele familien, og her kan I slappe af og spille kort til langt ud på aftenen foran den knitrende brændeovn.

Et absolut highlight finder I på badeværelset, hvor I har adgang til jeres helt egen sauna. Her kan I tanke nye kræfter efter en lang og oplevelsesrig feriedag, og på de kolde vinterdage kan I hurtigt få varmen efter en gåtur i det frostklare landskab.

Stor og lækker afskærmet terrasse

Fra opholdsrummet kommer I ud på den store ugenerte terrasse, der er helt ideel til børnefamilierne og hundeejerne. Terrassen er afskærmet og hele vejen rundt om huset er sat et hegn op. Dermed har I de perfekte rammer til at nyde det gode vejr helt uforstyrret, mens I samtidig kan holde styr på børnene og hunden.

Både havemøbler og liggestole står også klar fra feriens start, og under den overdækkede del af terrassen kan I nyde en kold drink i skyggen eller tilberede et lækkert feriemåltid på grillen – ligegyldigt vind og vejr.

I dette sommerhus i Henneby bor I roligt og idyllisk et stykke uden for centrum, og på en kort køretur kommer I til hjertet af feriebyen Henne Strand, som har masser af fine butikker, gode restauranter og hyggelige caféer, hvor I kan købe en lækker softice på de varme solskinsdage.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2000 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (20 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Indhegnet Grund.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...