Hyggeligt sommerhus med udestue på stor klitgrund i Henne Strand

2.5
icon
icon
icon

Hjejlevej 4, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40844
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
750 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 500 meter fra stranden finder I dette sommerhus på Hjejlevej 4 i Henne Strand, på en lille klittop, som er placeret midt i naturen. Her er plads til familien på 5 personer, og hunden er også velkommen her. Feriehuset er udstyret med både udestue og brændeovn, så der er gode muligheder for hyggelige stunder.

Plads til masser af hygge og kvalitetstid

Hyggen er i centrum her i ferieboligen, for med både udestue og brændeovn, kan I rigtig nyde de stille aftener med familien eller vennerne. Hvad end det er brætspil og vin under vindrueranken i udestuen, eller filmaften og snacks foran brændeovnens knitrende varme.

Der er 3 soverum i sommerhuset, hvor 2 af værelserne er med dobbeltsenge, og et værelse med enkeltmandssenge. I køkkenet finder I feriens hjælper, opvaskemaskinen, som vil spare jer for en masse tid med oprydning efter måltiderne, hvad end de bliver tilberedt i køkkenet på induktionskomfuret eller på feriehusets gasgrill.

Dejlig stor klitgrund tæt på Vesterhavet

På den 1500 kvadratmeter store klitgrund er der masser af plads til at børnene og hunden kan lege og gå på opdagelse, eller svinge en tur på gyngen og bygge sandslotte i sandkassen. På husets terrasse er der både havemøbler, parasol og gasgrill, så I kan nyde det lune dage udendørs. En hurtig tur gennem klitterne på blot 550 meter fører jer direkte ned til stranden og det brusende Vesterhav, der altid er et besøg værd, uanset årstiden.

Fra adressen på Hjejlevej 4 har I desuden heller ikke langt til centrum af Henne Strand, hvor I både kan klare ferieindkøbene i supermarkedet og specialbutikkerne, shoppe i butikker eller besøge et af byens hyggelige spisesteder, hvor I kan få stillet sulten. Det er også her, I kan finde de mange isbutikker, som selvfølgelig er et must på feriens varme dage.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40844

DK
D.
sagde , Danmark

Huset ligger godt med gode terrasser og havemøbler indvendig også ok med en fin gammel udestue hvor vi opholdte os meget.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles gut erhaltenes Ferienhaus für alle, die sich einfach nur wohlfühlen möchten und keinen Wert auf Luxus legen !!!Wir hatten einfach nur nach Ruhe gesucht und die auch gefunden!!!



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 1.500
Byggeår:1965

Køkken:

Køleskab m. frostboks, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...