Charmerende feriehus med egen sauna på en herlig klitgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Arvevej 6, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40829

På Arvevej 6 i Henne Strand ligger dette charmerende sommerhus på en smuk, klitbeklædt grund. Det lyse og venlige hus ligger ikke langt fra den skønne badestrand, og her får I tilmed jeres egen sauna, så I kan nyde ferien ekstra meget.

Indbydende træsommerhus med sauna

I sommerhuset er der plads til 6 personer fordelt på tre velindrettede soveværelser. Husets hjerte er det fine, lyse opholdsrum, som kombinerer køkken, spiseafdeling og stue i ét. Gennem de store vinduespartier kan I nyde den flotte udsigt med klitlandskab, så langt øjet rækker.

Den indbydende indretning sørger for, at I straks vil falde til i det nye feriehjem, og der er også tænkt på de praktiske goder som opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og selvfølgelig internet. Her er der tænkt på det hele, fx er der et brændeovnsgitter, så småbørnsfamilien ubesværet kan hygge med ild i brændeovnen.

Ud over de praktiske faciliteter, gemmer huset på et ekstra highlight: egen sauna. Få varmen efter en gåtur på en kølig dag, eller slut dagen af med en wellness-session med tid til at tanke nye kræfter i fred og ro.

Hyggelig terrasse og en skøn beliggenhed

På den store terrasse, der næsten fortsætter hele huset rundt, står havemøblerne klar, så der er ingen undskyldninger for ikke at nyde det gode vejr udenfor. En del af terrassen er lukket og godt afskærmet, så I helt uforstyrret kan slikke sol i liggestolene imens børnene hygger sig i sandkassen. Også hundene kan få fri leg her.

Henne Strands hyggelige bymidte ligger kun en gåtur væk, og her finder I masser af afveksling, spændende forretninger og lækre caféer og restauranter, der bestemt er et besøg værd.

Også badestranden ligger i gåafstand fra huset, og den er et paradis for både store, små og firbenede feriegæster året rundt.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 1.205
Renoveret / Byggeår:2016 / 1979

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, barnestol, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...