Moderne sommerhus med udespa og udesauna

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Hedelærkevej 14, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40795
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis jeres næste ferie skal byde på masser af afslapning og gerne foregå tæt på havet, så er dette moderne sommerhus på Hedelærkevej 14 i Henne Strand lige noget for jer. Sommerhuset er bygget i 2023, og byder indenfor til en ferie for op til 6 personer – til afslappende stunder i udespaen og udesaunaen. Sommerhuset har desuden en skøn beliggenhed med kun 300 meter til stranden og 800 meter til nærmeste indkøbsmulighed. Hvis I kører i el-bil, har I mulighed for at lade den op i feriehusets ladestik til el-biler.

Moderne og lyst indre

Sommerhuset på Hedelærkevej 14 i Henne Strand, der er bygget i 2023, byder på et moderne og lyst indre, og her er der altså ingen tvivl om, at I helt sikkert vil komme til at føle jer godt tilpas, allerede når I træder indenfor.

I det 150 kvadratmeter store sommerhus, udgør alrummet hjertet. Her er køkken, spiseplads og stue samlet i ét, og rammerne er derfor sat til mange hyggelige feriestunder med at lave mad, spille spil og se film. Når I har lavet mad i køkkenet, skal opvaskemaskinen nok sørge for at klare den efterfølgende opvask.

Sommerhuset rummer 3 gode soveværelser, I kan søge mod efter en god feriedag i Henne. På hvert af soveværelserne venter jer en dobbeltseng, hvor I kan få jeres skønhedssøvn og samle ny energi til jeres næste feriedag.

Når I står op efter en god nats søvn, skal I slet ikke bekymre jer om kø til toilettet, for sommerhuset har nemlig hele 3 badeværelser samt 1 gæstetoilet. På både badeværelser, gæstetoilet, soveværelser og i stuen er der gulvvarme, så I slipper for kolde tæer. Derudover har sommerhuset også en varmepumpe, der sørger for et godt indeklima på energivenlig vis.

Skønt udeområde med udespa, udesauna og udebruser

Sommerhuset byder på et skønt udeområde, og I vil uden tvivl komme til at tilbringe meget af jeres ferie her. Her venter jer en dejlig udespa, hvor I kan nyde mange afslappende stunder i det boblende vand under den åbne himmel.

Derudover venter jer også en udesauna, hvor I kan komme helt ned i gear i varmen. I kan også nyde en stund i saunaen, efter I har været en tur ved Vesterhavet. Har I stadig sand mellem tæerne, kan I skylle dem under udebruseren.

På sommerhusets udeområde har I også en åben, afskærmet terrasse, hvor I kan sætte jer godt til rette i havemøbler og liggestole, mens I nyder solen og lyden af brændingen i baggrunden. Når det efterhånden bliver tid til at lave aftensmad, kan I tilberede en lækker middag på gasgrillen.

Kort gåtur på 300 meter til strand og 800 meter til indkøb

Fra sommerhuset på Hedelærkevej 14 i Henne Strand har I kun 300 meter til Vesterhavets brede sandstrande og brusende bølger. Det kommer altså ikke til at tage jer mange minutter at gå dertil, og uanset årstiden er det værd at besøge Vesterhavet.

Der er heller ikke langt, når I skal ud at handle ind i løbet af jeres ferie. Fra jeres ferieadresse har I nemlig blot 800 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Henne Strand er der både et supermarked og flere specialbutikker, I kan handle ind hos. I kan også springe indkøb og madlavning over og i stedet besøge et af de hyggelige spisesteder i byen.

Sommerhuset udlejes ikke til ungdomsgrupper

Det siger vores gæster om sommerhuset 40795

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, modernes Ferienhaus das alles hat was man braucht. Besonders die Sauna war schön groß und hatte die perfekte Lage

DE
D.
sagde , Deutschland

Neues Ferienhaus mit einem goßen Wohn- Esszimmer- Küchenbereich. Es hat 3 Schlafzimmer mit Doppelbetten und jedes mit einem eigenen Badezimmer. Zusätzlich ist auch eine Gästetoilette vorhanden. Die Küche ist mit allem ausgestattet was man so braucht, wir haben nichts vermisst. Eine Waschmaschine und ein Wäschetrockner sind auch vorhanden.
Das Haus wird über eine Wärmepumpe mit einer Fußbodenheizung beheizt und ist sehr gut isoliert. Es ist kein Kamin/Holzofen vorhanden.
Terassen sin an drei Hausseiten vorhanden mit Terassenmöbeln. An einer überdachten Seite ist auch ein Heizstrahler angebracht.
Auf der großen Terrasse steht ein Außenwhirlpool für 6 Personen und auch eine Außendusche ist dort zu finden. Die große Sauna befindet sich ausserhalb des Hauses und dort ist auch ein großer Lagerraum.

DE
D.
sagde , Deutschland

neues Haus das keine Wünsche offen lässt – jedes Schlafzimmer hat ein eigenes Bad – das ist perfekt.
Es war alles vorhanden und in einem sehr gutem Zustand.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:150 / 1.414
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

3 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...