Skønt feriehus med spa og sauna i Bork

3
icon
icon
icon

Husfold 4, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35178
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til næste gang, du og din lille familie skal afsted på en hyggelig ferie, bør I tage et kig på dette skønne feriehus. Sommerhuset, der ligger på Husfold 4 i Bork, inviterer op til 4 personer ind til en dejlig ferie, hvor I kan nyde afslapning i spa og sauna. Herfra har I desuden kun 400 meter til stranden ved Bork Havn og 600 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed.

Hyggelig indretning, spa og sauna

I sommerhuset på Husfold 4 i Bork er der en hyggelig indretning, og I vil helt sikkert hurtigt komme til at føle jer hjemme her. Her udgør alrummet hjertet, hvor I uden tvivl kommer til at tilbringe mange hyggelige stunder med lyden af brændeovnens knitren i baggrunden.

I alrummet er der også en hyggelig alkove, hvor I kan nyde en stille stund for jer selv i løbet af dagen. Fra alrummet kan I desuden også træde ud i den skønne udestue, hvorfra I har en skøn udsigt til haven og den omkringliggende natur.

På jeres ferie i sommerhuset kan I nyde masser af afslapning, da sommerhusets badeværelse byder på et lille wellnessområde. Her kan I se frem til at nyde afslappende stunder i spaen og saunaen, hvor I kan komme helt ned i gear.

Efter en dejlig feriedag er det tid til at samle ny energi til den næste dag, og dét kan I gøre i sommerhusets 2 soveværelser. Det ene soveværelse er indrettet med en dobbeltseng, mens det andet er indrettet med 2 enkeltsenge, som I kan få jeres skønhedssøvn i.

Dejligt udeområde med natur og flere terrasser

Sommerhuset ligger på en skøn plænegrund, der er 1.042 kvadratmeter stor, og omkring grunden er der en masse natur, der giver jer masser af privatliv.

På sommerhusets udeområde er der god mulighed for, at I kan nyde de solrige feriedage. Her venter jer nemlig flere terrasser, hvor I kan finde jer en god plads i solen og sætte jer godt til rette i havemøbler og liggestole.

I har desuden en gasgrill til rådighed, og derfor kan I tilberede en lækker grillmiddag om aftenen, som I kan nyde på en af sommerhusets terrasser.

400 meter til strand og 600 meter til indkøb

Fra sommerhuset på Husfold 4 i Bork har I kun 400 meter til stranden ved Bork Havn, som I kan nå til på få minutter. Derudover har I kun 600 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed, der ligger kun 600 meter fra sommerhuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35178

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes gemütliches Ferienhaus. Super ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes gemütliches Ferienhaus. Es war alles vorhanden was man braucht und man konnte sich super erholen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes gemütliches ruhig gelegenes Ferienhaus!
Es ist alles vorhanden, was das Herz begehrt! Besonders Kamin und Sauna haben uns überzeugt! Großer Garten zum Entspannen und Spielen-einfach nur schön!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:105 / 1.042
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...