Helt nyt luksusaktivitetshus med fantastisk terrasse

5
icon
icon
icon
icon
icon
Hedevang 20, Houstrup - Søg på husnr. 30669

Er du til rigtig luksus, uden at give køb på den hyggelige sommerhusfornemmelse, så er Hedevang 20 det perfekte hus til dig.

Bygget til velvære, selvforkælelse og med muligheden for rigtig meget udeliv egner dette hus sig både til den større familie og op til 4 vennepar, men det er også perfekt til jer 2, der bare søger lidt ro og gerne vil forkæle jer selv. Her har man det hele: luksus, leg, hygge og dejlig vestjysk natur. Naturen kan man allerede nyde fra husets store terrasse eller man tager på skov- og strandture med hunden, som også er velkommen her.

Stor overdækket terrasse med indbygget varme

Den store flotte, let forhøjede træterrasse af høj kvalitet, er det første man ser, når man ankommer til huset. Som et kæmpe skibsdæk breder den sig ud og følger husets solsider. Et stort overdækket område med indbyggede terrassevarmere forlænger ikke kun terrasse-sæsonen til langt hen i efteråret og det tidlige forår, de gør også at jeres grill- eller rødvinsaftener ingen ende behøver at tage!

4 gode soverum og et aktivitetsrum

Med plads til 8 personer fordelt på fire soverum er Hedevang 20 et hus til fællesskab, hygge og sjov. Et aktivitetsrum indbyder til mange timers spil og hygge indendørs, imens terrassen, de gode legeredskaber og en stor græsplæne giver plads til udendørs leg for alle.

Ægte luksus med sauna og spa

For ekstra luksus og velvære sørger en sauna og et stort 5 personers spa-bad. Her kan I rigtigt forkæle jer selv efter en lang dag med mange udendørs aktiviteter. Der er tænkt på alt og ikke sparet på noget. Varmepumpe, gulvvarme og biopejs giver et skønt indeklima. I det moderne godt indrettede køkken kan I sammen tilberede lækre måltider og de 2 badeværelser sørger for harmoniske morgener. Selvfølgeligt er huset udstyret med diverse hvidevarer, så man nemt kan få de praktiske opgaver af vejen.

Fantastisk ferie året rundt i det naturskønne Houstrup

På Hedevang kan I garanteret holde en helt fantastisk ferie hele året rundt. Den fantastiske opvarmede terrasse forlænger sommeren, og inden for sørger spabadet og saunaen for total afslapning og skøn feriefred hele året rundt.

Houstrups er det perfekte sted at slappe af. Her kan I gå lange ture med hunden i skov og på heden, og den uendelig lange brede sandstrand ligger kun et par minutters kørsel væk. Som udgangspunkt for udflugter bor I ligeledes perfekt; tag på ose-tur til de fine badebyer, besøg fiskeribyen Hvide Sande eller oplev hvorledes vikingerne levede ved Ringkøbing fjord. Mulighederne er uendelige.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:160
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, Billard, Bordtennis, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...