Smagfuldt sommerhus med sauna og udendørs schwimmspa

4
icon
icon
icon
icon

Søndervang 66, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30665

Drømmer I om en ferieoplevelse lidt ud over det sædvanlige? Så bør I bestemt kigge nærmere på Søndervang 66. Dette hyggelige og smagfulde sommerhus i Houstrup byder på masser af fede highlights, der gør ferien ekstra god – både infrarød sauna, udendørs opvarmet schwimmspa. I den kan du svømme mod strømmen som i en lille pool med svømmetræner – og efterfølgende slappe af i spaområdet.

Smagfuldt sommerhus til 8 personer med brændeovn og køkkenalrum med gulvvarme

Sommerhuset med plads til 8 personer er opført i 2020 i smagfuld og hyggelig stil. Her kan I tilbringe en dejlig ferie i fredelige og velafstemte rammer.

Der er lagt stor vægt på, at I skal falde godt til i jeres hjem for ferien, og en god rød tråd samt kærlige detaljer skaber en hjemlig og behagelig atmosfære. Brændeovnen i opholdsrummet sætter prikken over i’et.

Det veludstyrede køkkenalrum har klinkegulv med indbygget gulvvarme og ligger i åben forbindelse til stuen.

Praktisk indretning med 2 badeværelser – inklusiv infrarød sauna

Feriehuset råder over 2 badeværelser, hvilket er meget praktisk, hvis I er hele familien eller venneflokken af sted. Begge badeværelser har gulvvarme, så I ikke får kolde fødder, når I skal børste tænder om morgenen.

På det største badeværelse gemmer sig et ægte wellness-highlight; her er der indgang til en infrarød sauna, hvor I kan blive varmet godt igennem efter en dejlig dag i den friske luft.

Udendørs oase med god terrasse, udebrus, udendørs spabad og opvarmet pool

Udearealet udgør i sig selv en skøn oase. Hele grunden er omkranset af træer og buske, så I har både læ og privatliv.

Den store terrasse har både en åben og overdækket del, så der er noget for alle. På terrassen finder I en udendørs bruser som kan benyttes fra påske til efterårsferien – og ikke mindst den lækre udendørs schwimmspa – en blanding af en pool og en spa, med svømmetræner og afslapningsområde med bobler. Schwimmspaen måler 5,9 x 2,28 m.

Så husk at pakke badetøjet, lige meget om I holder sommer- eller vinterferie i Houstrup!

Masser af smukke naturoplevelser i Houstrup

Kan I ikke få nok af den vestjyske natur, så er Houstrup det helt perfekte ferieområde til jer. Der findes masser af smukke naturoplevelser lige i nærheden af feriematriklen. Tag for eksempel på udflugt til Blåbjerg Plantage, som både kan udforskes til fods, på cykel eller på hesteryg. Jeres medbragte udstyr kan står tørt og godt i huset aflåste skur.

Den kilometerlange sandstrand ligger blot en lille køretur væk, og her er der altid nye og spændende oplevelser for alle aldre.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:138
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Infrarød sauna, Udesauna, vaskemaskine, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...