Velholdt træsommerhus med sauna i fredfyldte Houstrup

3
icon
icon
icon
Søndervang 139, Houstrup - Søg på husnr. 30659

Dette skønne sommerhus på Søndervang 139 har plads til 6 personer og 1 hund og ligger i det fredfyldte og naturskønne Houstrup. Her er I omgivet af tæt granskov og vidde klitlandskaber, og her er massevis af muligheder for at koble af i den friske luft med vandreture, cykeludflugter og strandbesøg. Når vejret ikke er med jer, kan I varme jer foran brændeovnen eller slappe af i den dejlige sauna.

Idyllisk rødt træhus med egen sauna

Det er ikke kun udenfor, sommerhuset udstråler ægte skandinavisk stil med sin røde træbeklædning. Indenfor er omgivelserne moderne og i den kombinerede spisestue- og køkkenafdeling trænger solens stråler ind gennem de store vinduesfronter og I har en dejlig udsigt til det grønne. Her vil der blive tilbragt mange hyggelige feriestunder med hjemmelavede måltider og hyggelige filmaftener på sofaen i varmen fra den knitrende brændeovn.

På de kolde og regnfulde dage vil husets sauna blive et sikkert hit, og mens vinden suser udenfor, kan I læne jer tilbage i varmen og nyde feriefreden i fulde drag.

Udover de 2 soveværelser på stueetagen, finder I et tredje soveværelse på første sal. Hvor der ligeledes er et opholdsrum med overdækket balkon. Her kan  I om morgenen nyde udsigten ud over den idylliske natur, I er omgivet af.

Lange spadsereture med hunden

Med til huset hører en afskærmet træterrasse, hvor I har en god udsigt ud over haven. Mens I nyder solen, kan I fint holde øje med børnene og hunden, der går på opdagelse blandt træerne og tumler på græsplænen. Til børnene er der endda sat en gynge og en sandkasse op.

Feriehuset ligger midt i det smukke Houstrup, tæt på et fredet naturområde. Her kan I gå lange ture under trækronerne, udforske det vidde klitlandskab til fods eller på cykel, eller tage en tur til det brusende Vesterhav.

Skal der ske lidt mere, kan I besøge en af de mange små feriebyer i nærheden, for eksempel Henne Strand eller den lille havneby Hvide Sande. Her er der en helt speciel charme og atmosfære, og især i sommermånederne er byerne fulde af liv.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:125 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2006 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (67 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...