Charmerende og moderne træhus med sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Vestervang 45, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30645
6 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Vestervang 45 i Houstrup står dette charmerende og moderne træsommerhus, der er det perfekte valg til familieferien med hund. Udvendigt er det et sandt paradis med lukket terrasse og en stor græsplæne med fodboldmål, sandkasse, gynge og rutsjebane, mens I indenfor finder både en sauna og et spabad – her er ganske enkelt noget for alle.

Lyst og hyggeligt med sauna og spabad

Sommerhuset er praktisk opdelt, så I uden problemer kan holde ferie sammen med vennerne eller to familier sammen. Om morgenen kan I undgå kø til badeværelset, da huset er udstyret med to af slagsen. I det ene badeværelse finder I endda en sauna og et spabad, så der kan slappes godt af efter en feriedag ude i den friske luft.

I de tre soveværelser kan I få en god nats søvn og tanke energi til endnu en spændende feriedag, og hemsen med madrasser og TV vil blive et hit blandt de mindste feriegæster. Det kombinerede opholdsrum er både lyst, venligst og byder på ægte sommerhushygge; i sofaområdet foran brændeovnen kan I læse en god bog eller drikke en varm kop te, og om aftenen kan der hygges med en god film og et glas rødvin.

Rundt om det store spisebord kan I holde en eftermiddag med kortturneringer og brætspil, inden der skal spises en lækker hjemmelavet feriemiddag, tilberedt i det veludstyrede køkken med blandt andet opvaskemaskine.

Her kommer I aldrig til at kede jer

Så snart solen står op, er det tid til at indtage terrassen. Her er der både liggestole og havemøbler, så I kan slappe af i varmen, spise frokost i solen og holde en hyggelig grillaften sammen. Terrassen kan desuden lukkes af, så hundene og børnene kan lege dagen lang, uden I behøver at holde øje med dem.

I Houstrup er der masser at give sig til, og har I lyst til en udflugt, er mulighederne talrige og varierede. Udforsk den smukke Blåbjerg Plantage til fods eller på cykel, hold en badedag ligegyldigt vind og vejr i det suptrobiske badeland i Nørre Nebel, eller tag på et spændende besøg på bunkermuseet Tirpitz i Blåvand.

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30645

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist einladend hell und gemütlich eingerichtet. Uns haben beim Ankommen frische Blumen in jedem Zimmer und sogar eine Flasche Wein in der Küche erwartet. Man merkt, dass sich hier viel Mühe gegeben wird, vielen Dank! Die Betten sind gemütlich und es ist genug Platz für alle da. Auch die Terrasse ist sehr einladend mit frischen Blumen gestaltet und bietet Platz zum Entspannen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Eines der besten Häuser, die wir jemals hatten. Haben wir gleich wieder gebucht

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus für Familien mit Hund!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 1.200
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker tæppe med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...