Ikke-ryger hus til 7 personer med sauna og spabad

4
2158
Vestervang 12, Houstrup - Søg på husnr. 30629

På en stor naturgrund på Vestervang 12 i Houstrup finder I dette lyse og indbydende ikke-ryger hus. Huset er udstyret med alt, hvad feriehjertet begærer og sørger for, at I kan holde en afslappende og hyggelig ferie med familien.

Perfekte rammer for en afslappende ferie med sauna og spabad

De lyse vægge og de høje lofter gør rummene venlige og store, og sammen med den kærlige indretning sørger de for, at I vil føle jer hjemme fra første ferieøjeblik. De mange vinduer sørger for at slippe solens lys ind, samtidig med, at I får en flot udsigt ud over de naturskønne omgivelser, og derudover har huset alt, hvad familieferien har brug for.

I køkkenet kan I sammen tilberede dagens måltider, og efter maden kan I læne jer tilbage i sofaen, mens opvaskemaskinen klarer oprydningen for jer. Mens brændeovnen knitrer i baggrunden, kan I læse en god bog eller surfe på det gratis internet.

Har I brug for ekstra afslapning, kan I tænde op i saunaen eller spabadet, som I finder på det største badeværelse. Efter børnene er blevet lagt i seng om aftenen, kan I smide fødderne op og tanke ny energi i varmen, mens dagen går på hæld.

Stor græsplæne og lækker terrasse

I det gode vejr kan I nyde solen udenfor på den fine terrasse. Slap af i liggestolene og mærk solens varme, mens I nyder stilheden og fuglenes fløjten. På terrassen finder I også en grill, så I kan holde en hyggelig grillaften under åben himmel i det lune vejr.

På græsplænen er der god plads til, at børnene og hundene kan lege og tumle. Med en sandkasse og et gyngestativ er de mindste feriegæster garanteret masser af underholdning hele ferien.

Har I lyst til en strandudflugt, ligger Houstrups strand kun få minutters kørsel fra huset. Her kan I gå en tur langs vandkanten på de varme sommerdage, betragte bølgerne boltre sig i stormen eller flyve med drage i vinden.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:128 / 1.457
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...