Lækkert ikke-ryger hus med sauna og spabad i naturskønt område

4
icon
icon
icon
icon

Skovvang 59, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30627

Omkranset af træer står dette moderne ikke-ryger hus på en stor græsgrund med god plads til leg, spil og masser af afslapning. På Skovvang 29 vil I føle jer velkomne fra første ferieøjeblik, og her kan I puste ud og nyde fridagene langt væk fra alting. Husets helt egen sauna og spa sørger for en ekstra god ferie.

Hyggelig indretning og ekstra selvforkælelse i luksusbadet

I vil straks falde til i jeres nye feriehjem, og den lyse og smagfulde indretning vil byde jer varmt velkommen fra første ferieøjeblik. I den hyggelige spisestue kan hele familien mødes til hyggelige filmaftener, lækre feriemåltider rundt om spisebordet, og ren afslapning i sofahjørnet med et spil kort eller en god bog.

Skal det være ekstra hyggeligt, kan I tænde op i husets brændeovn, hvis knitrende flammer ikke kun fylder stuen med varme, men også ægte feriestemning.

Har I fortjent lidt ekstra forkælelse, er det ene af de to badeværelser indrettet som et rigtigt luksusbad med både sauna og spabad – og mon ikke der bliver tid til en wellness-session eller to efter en lang dag ude i den friske luft?

Naturskønne omgivelser med stor græsplæne og terrasse

Omgivet af Houstrups høje grantræer kan I helt ugeneret nyde det dejlige vejr på terrassen, mens de mindste feriegæster leger på græsplænen eller gyngestativet. På terrassen står havemøblerne klar, så I kan solbade i liggestolene eller holde en grillaften på en lun sommeraften.

På Skovvang bor I midt i den smukke natur, og under trækronerne kan I gå lange ture og udforske omgivelserne og dyrelivet på tæt hold. I køreafstand fra huset finder I også massevis af udflugtsmål, både små feriebyer, imponerende sandstrande og sportsmuligheder til vands og på land.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 1.500
Byggeår:2003

Køkken:

Fryser (45 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...