Dejligt sommerhus med sauna, spa og brændeovn.

4
icon
icon
icon
icon

Søndervang 58, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30569
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2950 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I værdsætter en ferie i rolige omgivelser og masser af afslapning og velvære, så er Søndervang 58 i Houstrup lige, hvad I søger. Med både spa og sauna i ferieboligen, kan man rigtig lade sig forkæle og blive godt varmet igennem efter en lang dag i det naturskønne område.

Rolige og naturskønne omgivelser ved Vesterhavet

Det skønne Houstrup er omgivet af Danmarks fineste natur. Her finder I lange hvide sandstrande, høje klitter og skovplantage. Hvad end I er en familie, vennegruppe eller vennepar, er her noget for alle aldre. På en vidunderlig solskinsdag, er der intet bedre end frihed og bølgebrus. Afstanden fra sommerhuset til havet er 4 kilometer, da sommerhusområdet og Vesterhavet adskilles af et fredet naturområde med masser af gode cykel- og vandrestier.

Stor grund med plads til at skabe minder med dem, du holder af

Sommerhuset, der blev renoveret i 2017, har 3 soverum med plads til 6 personer. Derudover er der en stor, åben, sydvendt terrasse med både havemøbler, solvogne og grill. Store træer omkranser og giver læ til store dele af den store plænegrund på hele 1414 kvadratmeter, hvor der er plads til fri leg og hyggelige stunder.

Fra adressen på Søndervang 58 er der 4 kilometer til havet, så en god gåtur i naturskønne omgivelser eller ganske få minutter til bil.

Brændeovnshygge og afslapning i spa og sauna

Hverdagens bekvemmeligheder følger selvfølgelig med, for i sommerhuset er der både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, så efter et lækkert måltid aftensmad, kan I samles på sofaen til et spil kort, se en god film, eller læse en bog i ro og fred, mens den knitrende brændeovn giver rummet varme og en hyggelig stemning. Ønsker I endnu mere varme, finder I det i feriehusets badeværelse med både sauna og spa, hvor der selvfølgelig også er gulvvarme. Her kan I lade op igen efter en dejlig dag i Houstrups fantastiske natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30569

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist alles da super

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes, kleines Ferienhaus geeignet um ein paar Tage auszuspannen und Ruhe zu finden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist liebevoll und sehr persönlich eingerichtet. Die Küche ist bestens ausgestattet. Das Bad bietet viel Platz für Alle. Die Schlafzimmer sind ausreichend groß, das Wohnzimmer sehr gemütlich. Die Wärmepumpe heizt das Haus schnell auf.
Wir haben uns wohlgefühlt!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 1.414
Renoveret / Byggeår:2017 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, klinker trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...