Moderne træsommerhus med åben terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Skovvang 53, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30507
6 pers.
Antal personer
4500 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Skovvang 53 finder I dette hyggelige træhus midt i Houstrups skovlandskab. Her er der plads til i alt 6 personer fordelt på 3 fine soveværelser. Huset er venligt og indbydende indrettet med en god rumopdeling, og på den velholdte græsplæne, som omgiver huset, er der masser af plads til leg og boldspil for både store og små feriegæster.

Her bliver alle ferieønsker opfyldt

I dette skønne sommerhus får I alt, hvad feriehjertet begærer. I det veludstyrede køkken finder I alt, hvad ferien har brug for, både kaffemaskine, kølefryseskab, mikroovn og opvaskemaskine. Skulle børnenes tøj blive snavset efter en dag ude i naturen, er det heller intet problem, da huset er udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler.

Det åbne køkken er forbundet med den hyggelige spisestue, hvor der er fin plads til, at I kan hjælpes ad og tilberede en lækker aftensmad – måske endda dagens fangst fra en af de omkringliggende Put and Take søer? Med kun 1000 meter til købmanden, kan der også hurtigt handles ind, og efter aftensmaden kan I gå turen til købmanden for at købe lidt lækkerier til filmaftenen.

Stuen bliver oplyst af solen gennem de store vinduesfronter og sørger for, at I får en god start på dagen med udsigt til den flotte natur, I er omgivet af. Om aftenen kan I lade dagens sidste timer rinde ud foran den knitrende brændeovn og snakke alle de nye ferieoplevelser igennem med et glas rødvin ved siden af.

Stor terrasse omgivet af træer

På husets store terrasse står liggestolene klar til jer, og her kan I rigtig nyde de solrige dage ude i den friske skovluft. Grillen er der også sørget for, så I kan slutte dagen af med et godt måltid rundt om havebordet.

I haven er der opsat en sandkasse og et legetårn, sikkert til stor glæde for børnene.

 

Her bor I midt i Houstrups store skov, og især de små feriegæster kan få flere timer til at gå med at udforske naturen og dyrelivet inde blandt træerne. Ved huset er der også sat et gyngestativ op, så de med sikkerhed aldrig kommer til at kede sig, og på den store græsplæne kan hele familien samles om et fodboldspil eller et slag vikingespil i det gode vejr.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30507

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt am Ende einer Sackgasse. Somit also kein Autoverkehr und sehr ruhig. Fast uneinsehbares Grundstück und mitten im Wald. Eine prima Lage für einen erholsamen Urlaub.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus ist geräumig, sehr gut gepflegt und modern eingerichtet.
Im Garten ist viel Platz für Kinder zum Spielen und auf der Terasse kann man die Abende mit dem Sonnenuntergang genießen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Super Ferienhaus in absolut ruhiger Lage! Sehr Kinderfreundlich eingerichtet. Es hat uns an nix gefehlt!
Eigentümer sind sehr bemüht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:81 / 1.422
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...